Tendinte toamna: denim pe denim

In anul 2001, cuplul de aur Britney Spears + Justin Timberlake a aparut pe covorul rosu al American Music Awards in tinute asortate din denim din cap pana in picioare care au facut istorie. 15 ani mai tarziu, aspectul total al denimului este din nou cool, asa cum vedem la fashionistele si modelele prin excelenta, Rihanna si Kendall Jenner, care au fost fotografiate saptamana trecuta aratand in esenta acelasi lucru, jachete de denim si blugi skinny.

Aceasta nu este o coincidenta: numai uitati-va pe podiumuri, si veti observa ca stilul denim-pe-denim este cu siguranta la moda din nou, si este deosebit de perfect pentru toamna. Show-ul lui Yeezy a fost exemplul perfect al acestui lucru, cu croili largi si vibe grunge care fac tinutele chiar mai cool atunci cand sunt potrivite cu cizme cu toc inalt – apropo, ai nevoie de un sfat despre cum sa porti jacheta intr-un mod nou ? Bag-o in blugi, ca si cum ar fi o camasa. Optiunile de design de la Dior dau acestei combinatii un stil, in general, casual, o atingere inteligenta, potrivind-o cu ciorapi negri, berete si tocuri.

Tendinte toamna: denim pe denim

Oricum, lucrul cel bun la aceasta tendinta este ca, literalmente, oricine poate sa o poarte, indiferent de tipul, stilul sau varsta corpului. Indiferent daca va plac croielile largi sau skinny, indiferent daca va plac blugii sau nu puteti trai fara blugi skinny, indiferent daca va plac jachetele scurte sau refuzati sa purtati ceva care nu ajunge cel putin genunchii, veti gasi cu siguranta modalitati de a face aceasta tendinta proprie. Daca doriti cateva sugestii de stil, tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati galeria noastra.