Cum să porți dungile toamna aceasta

Dungile sunt la modă și în toamna aceasta. Drept urmare, trebuie să discutăm despre ce articole vestimentare trebuie să alegeți în garderobă pentru a avea cele mai fashion ținute. Mai ales că dungile reprezintă un element destul de pretențios. Nu orice siluetă arată bine în dungi. Haideți să vedem cu stau lucrurile de fapt.

Despre dungile orizontale se spune că nu avantajează pe oricine. Însă nu este o concepție total corectă. Dacă dungile orizontale sunt subțiri, ele nu trebuie neapărat să vă facă să păreți mai grase. Ele pot avantaja orice tip de siluetă.

jacheta cu bluza cu dungi

 

Iar în materie de haine, recomandăm să investiți cu încredere în următoarele tipuri:

– un sacou cu dungi. Fie orizontale, fie verticale. Important este să asortezi sacoul respectiv cu ceva cât mai simplu. Eventual, pentru o ținută office, elegantă poți să alegi o rochie neagră și un sacou cu dungi. Sau niște pantaloni cu talie înaltă care sunt foarte la modă, dar îți țin și de cald.

– tricoul cu dungi marinărești. Este o investiție smart pentru că poți să îl porți și vara. Și merge foarte bine cu o pereche de pantaloni din denim sau alt gen de pantaloni.tricou cu dungi

– pantaloni cu dugi. Sunt ceva mai dificil de asortat, dar cel mai simplu lucru pe care îl puteți face este să cumpărați câteva bluze uni. O combinație interesantă pentru birou este să alegeți o pereche de pantaloni evazați, călcați la dungă și o bluză simplă. Este modalitatea ideală de a ieși în evidență la birou. Important este să porți acești pantaloni cu pantofi cu toc.

– Rochie cu dungi. În funcție de silueta ta, poți alege o rochie mulată sau ceva mai lărguță. Este important să nu alegeți o rochie stâmtă dacă vă aflați în lupta cu kilogramele în plus.

– Accesorii cu dungi. Printre cele mai în vogă accesorii cu dungi în acest sezon sunt eșarfele, dar și accesoriile de pus pe cap precum fundițele cu dungi. Foarte la modă astă-vară au fost și ceasurile cu brățară cu dungi, stil marinăresc. În această toamnă nu mai sunt la fel de în vogă, însă rămân celelate accesorii de care vă puteți bucura.

– Bluza cu dungi. O poți asorta cu pantaloni, dar pentru un look și mai șic, poți alege o fustă creion, neagră, simplă (eventual din piele) pe care să o asortezi cu bluza respectivă.bluza cu dungi