Cum combinăm pantofii leopard

Profită la maxim de pantofii leopard! Animal print este mai la modă ca niciodată și, dintre toate stilurile care există, print-ul leopard continuă să fie unul dintre imprimeurile preferate ale femeilor în pas cu moda. Motivul este că imprimeul reușește să potențeze o parte sexy, agresivă și foarte feminină a femeilor. De aceea s-a transformat întrun imprimeu esențial din șifonierul nostru. Am purtat leggins cu leopard, jachete, pantaloni, etc. A venit rândul pantofilor cu acest imprimeu. O alegere potrivită dacă vrem să ieșim în evidență. În acest articol vă voi dezvălui cum combinăm pantofii leopard. 

Una dintre cele mai bune forme de a combina niște pantofi cu print leopard este cu niște blugi. Culoarea neutră a acestui articol vestimentar atât de informal, se va combina perfect cu pantofii, evidențându-i. Aceasta ținută este ideală atât pentru birou, cât și pentru o plimbare prin oraș la amiază. Ea se adaptează oricărei situații, dăându-ne un aer casual.

pantofi leopard+blugi

Imprimeul leopard joacă, în principal, cu două culori: camel sau culoarea pământului sau maro mai închis. De aceea, dacă purtăm acești pantofi cu un articol vestimentar de aceeași nuanță, vom crea o ținută perfectă. De exemplu, putem opta pentru o rochie maro, niște pantaloni muștar, etc. Rezultatul va fi impecabil.

pantofi leopard+articole maro

Dacă vrem să exploatăm la maxim senzualitatea noastră și să potențăm partea noastră mai sexy, putem combina pantofii cu print leopard cu o rochie neagră. Vom crea o imagine mai agresivă a noastră, de femei fatale. Nu trebuie să fie neaparat o rochie. Această imagine o putem crea și cu o ținută complet neagră. Astfel, pantofii vor ieși și mai mult în evidență.

pantofi leopard+articole negre

O altă culoare foarte potrivită pentru combinarea cu un astfel de print, este cea roșie. La fel ca cea neagră, roșu va evidenția partea explozivă din noi. Ne vom crea o ținută îndrăzneață, sexy și feminină. Putem alege o rochie roșie, accesorii negre sau, de asemenea, putem opta pentru pantaloni skinny roșii și o bluză sau un top alb sau negru. Astfel, vom reuși ca roșu și print-ul leopard să iasă cel mai mult în evidență.

pantofi leopard+articole rosii

Pentru o ținută mai informală, perfectă de purtat în orice moment al zilei, putem alege culori mai izbitoare, care se potrivesc perfect cu acest imprimeu. Galbenul este una dintre cele mai bune nuanțe, deoarece face parte din paleta de culori a imprimeului. Culoarea verde poate fi o idee minunată, portocaliul, nuanțele pământii în general, pot fi asortate cu astfel pantofi. Trebuie să îndrăznim să inovăm.

pantofi leopard+articole colorate

În final, o altă alegere potrivită pentru pantofii leopard o reprezintă articolele vestimentare albe. Putem purta rochii sau pantaloni. La fel ca și în cazul culorii negre, cea albă este una neutră, care va evidenția pantofii dar, diferența principală, este că, această ținută este ideală atât pentru dimineață, cât și pentru seară. Oferă o imagine dulce, fresh și perfectă pentru perioada estivală.

pantofi leopard+articole albe

Putem opta pentru o ținută complet albă sau pentru niște pantaloni albi, iar apoi să ne completăm ținuta cu o bluză sau cămașă neutră sau roșie. Va fi o alegere foarte potrivită.