Cum purtam o pereche de pantaloni de piele

Combinarea pantalonilor din piele este aproape la fel de simpla ca si combinarea blugilor. Culoarea lor inchisa permite crearea fara efort a unor stiluri diferite, in timp ce aceasta tesatura aduce simultan un aspect de razvratire.

Cu toate acestea, pielea impune, de asemenea, unele restrictii asupra combinatiilor pe care le puteti face, cel putin daca doriti ca rezultatul final sa arate perfect.

Va aducem cateva sfaturi despre cum sa combinati pantalonii de piele pentru a obtine un stil modern.

Cu sacou

Ca si in cazul blugilor skinny, combinarea pantalonilor din piele cu un sacou este o solutie rapida si eficienta pentru a obtine un stil casual-chic. Tesaturile din piele ofera un aspect mai rebel, modern si tineresc aspectului, in timp ce sacoul functioneaza pentru a-i oferi formalitate si pentru a crea un stil echilibrat.

Alegerea pantofilor influenteaza de asemenea acest aspect. Pantofii cu talpa joasa sau adidasii ofera un stil mai relaxat in timp ce tocurile creaza un aspect mai ingrijit si feminin.

Pulovere supradimensionate

Chiar daca alegeti un model de pantaloni mai skinny, aceasta combinatie functioneaza perfect. In cazul pantalonilor de piele, acestia creeaza un echilibru intre partea superioara si cea inferioara a corpului, oferind chiar si un efect de slabire.

Tunici

Combinand pantalonii de piele cu tunici ofera un efect similar ca al camasilor lungi, dar in acest caz, ar trebui sa optati pentru modele de pantaloni mai skinny. Acesta este un aspect foarte feminin care poate fi completat cu accesorii si tocuri pentru a adauga mai multa sofisticare si eleganta aspectului final.

Camasi si bluze

Deschisi sau inchisi, pantalonii din piele sunt perfecti cu orice tip de camasa si chiar bluze in tesaturi mai bogate.

Nu este necesar ca articolele de imbracaminte sa fie aglomerate si fara forma, dar trebuie sa evitati combinarea pantalonilor de piele doar cu tricouri sau bluze stranse. Obiectivul dvs. ar trebui sa fie obtinerea unui costum echilibrat care respecta proportiile corpului. In caz contrar, se poate transforma intr-un aspect vulgar.