Cum se pot combina fesurile de lână

Vremea a început deja să se răcească. Mai este puțin și începe sezonul de iarnă. Odată  cu venirea ierii, vremea se va răci din ce în ce mai tare și  vom fi nevoite ca ori de câte ori ieșim afară, să ne protejăm capul de frig. O soluție foarte bună pentru a ne proteja de frig este fesul. Însă,  având în vedere că nouă, femeilor,  ne place să ne îmbrăcăm cu stil, este important să știm cu putem combina fesurile de lână. În articolul de astăzi vă vom da câteva sfaturi despre cum se pot combina fesurile astfel încât să vă creați ținute cu mult stil.

Există fesuri de lână în stiluri și culori diferite ce pot fi combinate cu diverse ținute în funcție de ocazie. Sunt accesorii care pot da personalitate oricărei ținute. Cu același fes se pot crea diferite ținute.

 Același fes, ținute diferite

În funcție de articolele vestimentare cu care combinați fesul, ținuta poate părea diferită. În acest sezon puteți alege un fes marsala și să îl combinați cu o ținută street style sau cu o ținută mai clasică. Astfel vă veți crea ținute diferite cu ajutorul aceluiași fes. Având în vedere că marsala este culoarea anului 2015, alegerea unui astfel de fes este una foarte bună.

fes marsala

Aceeași ținută, fesuri diferite

După cum am văzut, același fes se poate combina cu ținute diferite. Același lucru este valabil și pentru ținută. Putem purta aceleași articole vestimentare, combinate cu fesuri diferite. O bună soluție este combinarea unor fesuri de lână în stiluri și culori diferite, cu aceleași articole vestimentare. Dacă nu aveți foarte multe haine și vreți să schimbați mereu ceva la voi, această soluție este foarte potrivită pentru voi. Nu ezitați să apelați la ea în acest sezon.

Vă place să purtați ținute negre? Ați vrea totuși să dați acestor ținute puțină culoare? Alegerea unui fes colorat este soluția ideală. Puteți alege un fes verde, roz, fucsia. Intensitatea și puterea ținutei voastre  se poate schimba în funcție de interesele  voastre. Vreți să fiți  drăguțe și dulci? Combină  ținuta neagră cu un fes de culoare roz și îți vă veți crea o ținută foarte drăguță și dulce fără să mai faci ceva în plus.

fesuri lana

Alegeți  fesul  în funcție de celelalte accesorii  ale voastre, cum ar fi geanta sau pantofii. Puteți alege cizme muștar și fes în aceeași nuanță sau ghete gri și fes gri. Este foarte interesant  de observat cum ținuta se schimba doar modificând accesoriile.

combinatii fesuri

Același lucru este valabil și pentru ținute. În funcție de ce fel de ținută vă doriți să purtați, formală sau sport, vă alegeți modelul fesului. Este important să țineți mereu seama de unde mergeți și stilul pentru care optați în acea zi. De asemenea, un lucru foarte important de care trebuie să țineți cont, este stilului fesului. Există fesuri cu ciucure, fără ciucure, simplu sau cu diferite detalii, precum nasturi. Fesurile cu margine și cu nasturi sunt mai cochete, decât cele sport.

fesuri diferite stiluri

fesuri cu detalii

După cum puteți observa, există o gamă variată de fesuri și diferite maniere de combinare a unui fes. Cu ajutorul lor vă veți putea crea mereu ținute cu stil.