Cu ce sa porti o fusta alba – idei de stil

Albul este o culoare care nu poate iesi niciodata din stil, mai ales in zilele calde. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca in timpul sezonului de primavara si vara, avem tendinta de a purta haine mai deschise in locul celor inchise. Exista multe modalitati de a adauga alb la garderoba dvs. si o fusta alba este doar una dintre ele. Astazi, am dori sa va aratam o varietate de moduri de a purta o fusta alba si speram ca va vor placea.

Exista diferite stiluri de fuste albe, astfel incat veti gasi cu siguranta pe cel dorit. Și deoarece culoarea alba este o culoare neutra, nu veti gasi dificultati in a purta acest tip de fusta. Și daca acest aspect monocrom nu este unul preferat de dvs., atunci nu ezitati sa purtati fusta alba cu un top in orice alta culoare si model. Purtarea albului va poate da si un efect de slabire. Ceea ce trebuie sa faceti este sa ascundeti zonele problematice cu o nuanta intunecata. Deci, daca purtati o fusta alba, puneti-o cu un top inchis, cum ar fi negru, maroniu sau gri, facand corpul superior sa para mai mic. De asemenea, alegerea unei fuste creion va face ca talia dvs. sa fie mai mica si picioarele sa arate mai lungi.

Fie ca va fi o fusta de creion, o fusta de tul, o fusta mini sau o maxi, este cu siguranta o piesa vestimentara care merita un loc in dulapul dvs., pentru ca puteti face atat de multe combinatii versatile cu ea.