Cum să-ți alegi ceasul potrivit

Toate accesoriile sunt speciale și au puterea de a modifica o ținută, însă există unul care dă un aer aparte celei care îl poartă: ceasul sau accesoriul care ține timpul în loc. Folosite pentru a măsura timpul, dar şi statusul social, agățate de mână, puse la gât sau în buzunar, ceasurile au fost mereu obiecte de podoabă care au creat posesorului o imagine chic.

ceas feminin

Dar haideți să vedem care sunt regulile de care trebuie să țină cont o femeie atunci când își cumpără un ceas:

  • de încheietura mâinii: ceasul respectiv nu trebuie să fie nici prea larg, nici prea strâns, așa că alege cureaua sau ajuteaz-o în funcție de grosimea încheieturii tale
  • culoarea este la fel de importantă: și pentru că ceasul este un accesoriu, nu ar fi rău să te gândești bine înainte să-l cumperi, deoarece el trebuie să fie asortat cu hainele pe care le porți. Iar dacă te gândești serios să investești într-un ceas mai de calitate, scump, alege unul de culoare neagră (cureaua cel puțin), care să se potrivească mai multor ținute.
  • nu purta niciodată ceas cu o ținută sport. La fel de puțin indicate sunt și ceasurile gadget pentru o femeie, ele fiind mai ales rezervate domnilor. Însă dacă ești o împătimită a tehnologiei, poți alege unul care să fie într-o dimensiune potrivită.
  • foarte la modă, în această toamnă, sunt și ceasurile vintage. Așa că alege unul care să pară vechi, fără a neapărat semnat de o firmă anume. Desigur, dacă vrei o investiție de calitate, alege să economisești bani, apoi să-i investești într-un ceas de firmă.
  • foarte la modă sunt ceasurile handmade, vintage pe care le găsești la târgurile de acest gen sau la cele de vechituri. Trebuie doar să ai răbdare să cauți. Acestea sunt foarte feminine. ceas handmade