Cum să te îmbraci la birou

Biroul reprezintă mediul în care vă petreceți mininum 4 ore pe zi, perioadă în care socializați cu colegii, aveți ședințe importante, acte de întocmit, afaceri de încheiat, clienți de cucerit, lucruri de pus în ordine. Așadar, o mulțime de task-uri importante, care trebuie puse neapărat la punct, astfel încât totul să meargă ca pe roate. Așa că pentru a avea o zi excelentă la birou, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă alegeși ținute potrivite pentru a păși cu încredere și vă puteți concentra asupra altor lucruri importante. Chiar studiile au relevat faptul că femeile care nu sunt sigure pe aspectul lor, nu sunt sigure nici pe ceea ce au de spus sau de făcut.

Drept urmare, haideți să vedem care sunt recomandările noastre de ținute cool pentru birou, astfel încât să vă cuceriți colegii și șefii. Iată în ce articole vestimentare credem noi că ar trebui să investiți.

Fusta creion

A fost la modă în ultimul timp, datorită faptului că oferă avantaje multiple și anume: vă pune în evidență formele apetisante, fără a dezgoli prea mult, așa cum face fusta scurtă, de exemplu și oferă, totodată, senzația de alungire, adăugând câțiva centrimetrii în plus staturii voastre. Pentru birou, recomandăm să fie furtată cu cămașă simplă sau cu un top mai scurt, pentru că oricum această fustă acoperă o bună parte a taliei. Iar dacă topul sau cămașa sunt simple, fără niciun fel de mode, puți alege un model de fustă cu imprimeuri. Pentru job, vă recomandăm să alegeți să purtați această fustă cu pantofi cu toc. O idee bun ar fi modelul stiletto. Iar în cazul în care îi găsiți incomozi, puteți alege pantofi cu toc mediu, tot cu vârful ascuțit (sau rotund, în funcție de preferințe) pentru că sunt mai confortabili și sunt foarte la modă.

Ce vă recomandăm să evitați în cazul acetui articol vestimentar la birou: Culori puternice sau neon și imprimeurile animal print.

fusta creion

Fusta cu imprimeuri colorată

Cine a zis că imprimeurile trebuie date uitării la birou? Nici poveste de așa ceva, atâta timp cât sunt purtate și asortate corespunzător. De exemplu, o fustă foarte colorată, cu imprimeuri florale sau geometrice, ori cu volane, se asortează perfect cu o jachetă scurtă în talie și o pereche de pantofi la fel de potriviți. În loc de jacheta scurtă, puteți alege și un sacou.

Ce vă recomandăm să evitați în cazul acetui articol vestimentar la birou: asortarea acestei fuste cu un top la fel de colorat și cu multe imprimeuri. Va fi too much pentru birou.

fusta colorata la birou

Costumul în culori de toamnă

Însă nu orice fel de costum, ci unul format dintr-o jachetă stil poncho sau capă, în partea de sus și pantaloni mai scurți, evazați, care te ajută să-ți pui în evidență încălțămintea. Iar în materie de încălțăminte poți alege pantofi Oxford foarte comozi și simpatici sau pantofi cu tocul gros. Printre nuanțele cele mai în vogă în această toamnă se numără galben muștar, verde măsliniu, culoarea castanei, bej. De regulă, acest costum, se recomandă să îmbine armonios, două-trei culori.

Ce vă recomandăm să evitați în cazul acetui articol vestimentar la birou: să îl purtați cu încălțăminte mai înaltă. Mai bine rezervați-l zilelor mai călduroase, atunci când pantaloni mai scurți, office, pot fi purtați.

costum de birou