Ce să purtăm pentru a masca umerii lați

Noi, femeile, nu avem toate aceeași tip de corp, și fiecare dintre noi se străduiește să își scoată în evidență punctele forte, și să le mascheze pe cele care nu ne plac sau ne provoacă nesiguranță. În acest articol vă voi da câteva idei despre ce tip de articole vestimentare putem purta pentru a disimula umerii lați. Fâcând o selecție de haine este posibil să reușim să mascăm umerii lați și să arătăm mult mai bine.

Una din cele mai bune forme de masca umerii lați prin intermediul articolelor vestimentare pe care le purtăm este să ne concentrăm toată atenția pe extremitățile inferioare. Pentru a reuși acest lucru, este important să purtăm pantaloni imprimați sau în culori tari pe care să-i combinăm cu pantaloni drepți, nu skinny, având în vedere că aceștia din urmă vor mări și mai mult umerii.

haine umeri lati

De asemenea, rochiile și fustele evazate sau puțin cloș sunt o bună opțiune pentru distrage atenția în partea inferioară a corpului. Este bine să eliminăm fustele creion sau cu talie înaltă.

Atunci când trebuie să ne alegem rochiile, puloverele sau tricourile, decolteurile în V vor fi cei mai buni aliați pentru a masca umerii lați. Pe lângă faptul că acest tip de decolteu reduce vizibil amplitudinea acestei zone a corpului, este și foarte sexy și feminin. Nu trebuie sub nicio formă să purtăm articole vestimentare fără bretele sau cu guler înalt, deoarece vom scoate și mai mult în evidență umerii.

rochii in v

Dacă ne plac bluzele cu dungi, suntem norocoase deoarece articolele vestimentare pentru partea de sus a corpului, cu dungi verticale, sunt ideale pentru subțirea siluetei și rafinarea umerilor. Însă, nu putem purta cămăși sau tricouri cu dungi orizontale, deoarece vor avea un efect opus, mărind și mai mult silueta.

bluze dungi verticale
Un sacou lung până pe șold, pe lângă faptul că este modern, ne va ajuta să ne alungim mult silueta. Același lucru se întâmplă și cu jachetele. Este bine ca întotdeauna să alegem  modele până pe șold și nu până în talie dacă vrem să ne alungim silueta. Dar, înainte de toate, trebuie să ne asigurăm că aceste articole vestimentare nu sunt prevăzute cu umerașe, un lucru esențial dacă ne dorim să mascăm umerii lați.

sacou pana la sold

În ceea ce privește accesoriile, este indicat să ne accesorizăm hainele cu coliere lungi sau bastiste și eșarfe care să fie suficient de lungi pentru ca și capetele lor să cadă pe corp. Sub nicio formă nu trebuie să purtăm coliere pe lângă gât, scurte, deoarece vor face ca umerii să pari și mai lați decât sunt, și nici eșarfe scurte legate la gât.

colier lung

Dacă avem umerii lați, de asemenea trebuie să evităm să purtăm tricourile fără mâneci. Ar fi foarte bine să le înlocuim cu tricouri tricouri cu bretele fine. Acestea ne vor avantaja.

Nici articolele vestimentare cu guler bărcuță nu ne avantajează, deoarece urmăresc linia umerilor, și nu este deloc indicat acest lucru. Articolele vestimentare cu guler rotund sunt mai potrivite.

pulover guler rotund

După cum se poate observa, dacă știm să ne alegem articolele vestimentare potrivite, ne putem în orice moment masca anumite zone a corpului, și scoate în evidență punctele forte.