Idei de ținute cu haine de exterior lungi

Profitați de hainele de exterior lungi la maxim! Fac parte din hainele de sezon și este păcat să nu profitați de ele. În funcție de cum le purtați, aceste haine vă pot ajuta să fiți mai elegante, maicasual sau mai fashion. De aceea este bine să țineți cont de câteva trucuri pentru a transforma haina de exterior în haina de care aveți nevoie pentru fiecare ocazie

Una din ținutele interesante și potrivite pentru această este cea formată dintr-o rochie lungă și o haină de exterior lungă. Veți reuși astfel, să vă creați o ținută boho-chic și vă transforma în femei foarte feminine și cu un aer hippie. În plus, dacă combini această ținută cu accesorii precum pălării, coliere, brățări, centuri etc., veți obține un rezultat impactant și foarte atrăgător.

haina maxi cu rochie lungaO opțiune mai urbană și perfectă pentru evenimente, atât formale, cât și informale, este ținuta formată dintr-o pereche de blugi skinny, o bluză elegantă și bineînțeles o haină de exterior lungă. O astfel ținută o puteți completa cu o pereche de botine sau pantofi simpli. Dacă vreți puteți accesoriza ținuta cu o pălărie ce va da o notă modernă ținutei voastre.

tinuta urbana cu haina lunga

Blugii boyfriend sunt alte articole vestimentare la modă în această perioadă care se pot combina cu o haină lungă. Sunt acei blugi largi, moderni, informali care se pot combina cu accesorii mai elegante pentru a contrasta cu stilul vostru și pentru a crea o ținută potrivită pentru orice fel de ocazie.

tinuta cu blugi boyfriendO pereche de pantofi cu toc este perfectă pentru a fi purtată cu o haină de exterior lungă. Gândiți-vă că în general, acest tip de haină pare a fi sofisticată, așa că, dacă o combinați cu o pereche de pantofi cu toc înalt veți să creați o ținută mai modernă, informală și sexy. După cum se poate observa și în imaginea de mai jos, trucul constă în combinarea unei piese care să fie mai elegantă cu alte accesorii mai informale, pentru a crea o imagine perfectă, și, înainte toate, foarte modernă.

haina lunga cu tocuri
Există însă și momente în care haina lungă se poate transforma în ținută. Adică, există unele modele astfel create ca ele însele să fie ca o rochie lungă, cloș, care se așează pe corp ca o mănușă.

În acest caz voi nu va trebui dect să încercați să combinați culoarea pantofilor și genții cu cea a hainei, pentru a putea crea o ținută perfectă de ieșit în oraș. Pe dedesupt vă puteți îmbrăca cu ce doriți, având în vedere că nu este necesar să faceți combinații.

haine maxi

Dacă vă place moda hipster, nu există combinație mai potrivită decât cea dintre o haină lungă și articole vestimentare sport precum blugi skinny și o pereche de pantofi sport, o vestă elegantă și un hanoroc informal. Acestea ținută plină de contraste o puteți accesoriza cu o geantă sau un rucsac. Este cea mai bună opțiune pentru a reuși să fiți în pas cu moda.

 

Așadar, scoateți-vă haine paltoanele lungi din șifonier și profitați de ele cât de mult puteți în acest sezon, făcând combinații care mai de care mai interesante și mai chic.

haina maxi cu pantofi sport