Cum putem purta fustele iarna

Fusta este un articol vestimentar feminin și atractiv, pe care în general, obișnuim să o purtăm vara și primăvara. Totuși, o putem purta și iarna combinate cu o pereche de ciorapi, paltoane sau jachete groase. De aceea în acest articol vă voi spune câteva trucuri despre cum putem purta fustele și iarna.

Alegerea unei fuste dintr-un material mai gros

Pentru a purta o fustă pe timp de iarnă, cel mai bine este să alegem un model gros, care să fie și comod și călduros. Putem opta pentru un material la modă precum pielea, pielea de căprioară sau lână.  O astfel de fustă o vom putea combina ținând cont de evenimentul la care participăm.

fuste groase pentru iarna

Stabilirea lungimii fustei

Iarna, fustele lungi sunt o foarte bună opțiune. Putem alege o fustă plisată de culoare închisă pe care să asortăm cu o centură colorată. O putem combina cu un trench și niște botine. Astfel, vom reuși să ne creăm o ținută interesantă. Bleumarin, verde închis sau vișiniu sunt culori atractive cu ajutorul cărora putem da viața ținutei noastre pe timp de iarnă.

Fustele sunt la modă, iar cele lungi cu atât mai mult. Cu imprimeuri, simple, de piele sau din orice alt material, ne pot ajuta să ne creăm o ținută sofisticată și la modă.

Modele de fuste lungi imprimate sunt o alegere ideală. Nu trebuie să lăsăm iarnă să ne împiedice să purtăm astfel de fuste. Putem combina o fustă lungă imprimată cu o jachetă într-o nuanță a imprimeului de pe fustă. Astfel, vom fi elegante și protejate de frig.

 

fusta lunga imprimata

fusta lunga de iarna

Alegerea unei jachete groase

Dacă ne dorim să purtăm o fustă imprimată la birou, o putem combina cu o pereche de ciorapi, o cămașă albă și o jachetă groasă. Astfel, ne vom crea o ținută elegantă, comodă și călduroasă.

fusta cu jacheta groasa

Folosirea ciorapilor

Ciorapii sau pantalonii tip leggings îi putem combina foarte bine cu o fustă scurtă în sezonul de iarnă. Putem combina fusta cu diferite bluze, o jachetă din piele de căprioară cu franjuri sau vestă de blană sintetică, pentru a da farmec ținutei noastre.

Cel mai bine este să optăm pentru culori clasice de ciorapi, precum negru sau gri, dar dacă ne dorim să dăm viață ținutei noastre simple, putem opta pentru niște ciorapi vișinii.

fusta cu ciorapi negri

Combinarea fustei cu un cardigan

Cardiganul este un alt articol vestimentar potrivit pentru o ținută de iarnă. Putem alege o fustă imprimată pe care să o combinăm cu un pulover într-o culoare simplă. Putem adăuga o centură maro și niște ghete de aceeași culoare. Apoi, completăm ținuta cu un cardigan gros și ne vom crea o ținută foarte frumoasă.

fusta cu cardigan

Combinarea fustei cu o jachetă de piele

O altă opțiune foarte bună pentru sezonul de iarnă este combinarea unei fuste cu o jachetă de piele. Putem alege o fustă colorată pe care să o combinăm cu o bluză albă, o pereche de ciorapi negri, botine de aceeași culoare, o jachetă și o geantă. Va fi o ținută comodă, atractivă și relaxată.

fusta cu jacheta de piele

Ce părere aveți, vă plac aceste ținute cu fuste?