Cum să combinăm o fustă cu nasturi

O fustă foarte frumoasă și la modă este cea cu nasturi, un articol vestimentar care ne amintește de anii ’70, când au început să se poarte fustele mini evazate. Acum, în plin secol XXI, revine această piesă într-o variată reînnoită pentru a configura o femeie cu aer retro, dar foarte feminină și în pas cu moda. Dacă aveți în șifonier o astfel de fustă, și nu știți cum se poate combina, în acest articol vă voi da câteva idei de combinare a fustei cu nasturi.

Fustă cu nasturi combinată cu o bluză largă

O modalitate perfectă de a purta o fustă cu nasturi este să o combinăm cu bluză largă. Este o idee perfectă pentru o ținută de vară. Așadar, în vara anului 2016 puteți combina o fustă de blugi cu nasturi cu o astfel de bluză și veți reuși să fiți în pas cu moda. Pentru a vă scoate în evidență silueta, nu va trebui decât să băgați partea din fața a bluzei în fustă și să lăsați ca restul bluzei să cadă în model natural pe corp. Veți putea combina această ținută cu o pereche de sandale și pereche de ochelari de soare. Va fi o ținută sexy și feminină.

fusta cu nasturi+ bluza

Fustă cu nasturi combinată cu un crop top

Dacă vă doriți o imagine mai hippie și să urmați moda actuală, cea mai bună combinație este cea dintre o fustă cu nasturi și un crop top. Crop top-ul este un articol vestimentar foarte actual care face parte din moda anilor ’70. Așadar, este perfect pentru completarea ținutei cu un aer retro. Pentru completarea acestei ținute puteți alege o pereche de sandale track. Sunt sandale la modă cu platformă lată și toc foarte lat. Alegeți-vă o coafură lejeră pentru o imagine jovială.

fusta cu nasturi+ top