Accesoriile potrivite pentru o rochie albă

Rochiile albe sunt potrivite pentru mai multe evenimente, exceptând nunta. Rochia albă este foarte potrivită pentru sezonul de vară. O putem putem purta de zi cu zi, dar și la evenimente mai sofisticate, mai formale. Este foarte important să știm să combinăm rochia albă cu accesoriile potrivite, pentru a ne crea o ținută surprinzătoare și pentru a arăta perfect. În acest articol vă voi da câteva idei despre accesoriile potrivite pentru o rochie albă.

Tipul rochiei

În primul rând, trebuie să ținem seama de ce fel de rochie alegem, având în vedere că accesoriile vor varia în funcție de stilul rochiei și al evenimentului la care mergem. Nu putem accesoriza o rochie albă de plajă cu aceleași accesorii cu care accesorizăm o rochie de ocazie. Accesoriile depind de materialul rochiei, de croială, de decolteu, etc.

tipuri de rochii albe

Pantofi

În ceea ce privește încălțămintea pentru rochia albă, există diverse opțiuni:

– Sandale sau pantofi albi, pentru a crea o ținută monocromatică.

– Culori vii: fucsia, roșu, albastru electric, verde măr, galben… Vom crea un minunat contrast, recomandat în special pentru ocaziile informale.

-Culoarea nude sau culoarea pielii: dacă ne dorim să scoatem în evidență rochia, putem opta pentru o culoare naturală sau nude.

– Ne putem crea o ținută atrăgătoare cu ajutorul unor cizme. Ne putem combina rochia albă cu o pereche de ciocate maro sau bej.

-Pantofii negri sunt pantofi clasici și sunt potriviți pentru ocaziile mai formale și mai elegante.

Adevărul este că există diverse opțiune de combinare a rochiilor albe.

rochie alba+pantofi

Geanta

Un alt accesoriu esențial pentru o femeie este geanta. De aceea, când ne îmbrăcăm cu o rochie albă trebuie să alegem cu grijă geanta. Ca și în cazul pantofilor, trebuie să se potrivească ținutei și ocaziei.

Nu este necesar ca geanta să o asortăm cu pantofii, ci ne putem juca cu aceste două accesorii evidențiind unul din ele. Putem scoate în evidență geanta care poate fi într-o singură nuanță sau cu imprimeu. Dar o putem lăsa să treacă și neobservată în timp ce scoatem în evidență pantofii.

rochie alba+geanta

Bijuterii și eșarfe

Bijuteriile și eșarfele sunt fundamemtale în combinarea rochiei albe. Acestea depind de stilul rochiei și de ocazie. Putem alege o ținută cu contraste colorate sau o una mai naturală și simplă.

rochie alba+bijuterii

 

Accesorii pentru păr

De asemenea, va trebui să ținem seama de accesoriile pentru păr și de coafură. Atunci când alegem o rochie informală de vară, pălăriile și panglicile sunt ideale. Dacă este vorba de o ocazie formală, putem opta pentru ace și accesorii pentru păr mai elaborate .

rochie alba+accesorii par

Lenjerie intimă

Dacă trebuie să alegem ceva foarte bine, este lenjeria intimă. Trebuie să o găsim pe cea mai potrivită. Aceasta nu trebuie să se observe. În ciuda a ceea ce se crede, cea de culoare albă nu va fi cea mai potrivită. Cea mai potrivită este cea de culoarea pielii.

În ceea ce privește sutienul, va trebui să alegem în funcție de decolteu și de bretele, pentru a nu se vedea. Trebuie să arătăm perfect în rochia albă pe care ne-o alegem pentru un anumit eveniment.

 

rochie alba+ lenjerie intima