Cum se poartă geaca de piele toamna

Atâta timp cât ultima lună de toamnă este aici, nu ar fi rău să ne bucurăm de câteva ținute chic, feminine, înainte de a trece la gecile și jachetele groase, îmblănite, de iarnă. Soarele încă mai îndrăznește să se arate, cel puțin la ora prânzului, așa că vă recomandăm să nu renunțați la jachetele de piele cochete. Iar dacă nu aveți idee cum să le integrați în ținute cât mai fashion, vă spunem noi, în acest material. Însă nu mai întâi de a vă oferi câteva informații despre geaca de piele pe care orice femeie trebuie să le cunoască, dacă nu le știe deja.

Popularitatea gecii de piele nu este deloc greu de observat. Jachetele de piele sunt favorite ale sezonului şi nu doar ale sezonului în curs, ci și ale celui de primăvară, atât în cazul bărbaților, cât şi al femeilor, de vârste diferite. Este o piesă universală a garderobei, care poate fi combinată cu aproape orice altă piesă.

geaca de piele cu pantaloni skinny

Însă mai avem și alte idei de ținute care implică geaca de piele.

Geaca de piele poate fi purtată și cu o rochie cu florile. Cine a spus că imprimeurile florale nu sunt la modă și toamna? O rochiță cu imprimeuri florale, purtată cu botine sau cizme scurte, dres gros, geacă de piele și accesorii potrivite, poate fi o alegere excelntă.Geaca din piele cu rochita cu floricele

Geaca de piele merge excelent cu pantaloni sknny, din denim sau negri, simpli. Poți combina această ținută cu ghete chelsea sau cu mocasini îmblăniți, în zilele ceva mai călduroase de toamnă.

geaca de piele

Și nu uita de accesorii, căci geaca de piele se asortează excelent cu eșarfe. Iar modele de eșarfe pe care le poți alege sunt extrem de variate. De la imprimeuri florale, la cele tradiționale, carouri sau cele geometrice.geaca de piele cu piele