Accesorii care se poarta in primavara-vara

Accesoriile declaratie sunt una dintre cele mai bune parti ale fiecarei saptamani de moda. Designerilor le place sa prezinte genti, coliere, cercei care completeaza elementele colectiilor lor. Multe case de moda celebre au prezentat colectii de primavara in timpul saptamanii modei din Milano: Dolce & Gabbana, Versace, Giorgio Armani, Prada si Bottega Veneta s-au intors in capitala modei pentru a-si prezenta ultimele colectii si accesorii incredibile.

Dolce & Gabbana este casa de moda care prezinta mereu accesorii din alta lume. Recent, duo-ul italian a decis sa se intoarca la moda high-end si a introdus o linie de bijuterii de lux. In acest sezon, Dolce & Gabbana a mers din nou pe stralucirea excesiva. Exista coroane fascinante, cu cristale multicolore si perle. Cerceii si colierele au fost toate materiale demne de covorul rosu.

Accesorii care se poarta in primavara-vara

Pentru primavara, Donatella Versace a calatorit in anii ’90. Ea a adus un omagiu fratelui ei si a recreat cele mai iconice creatii ale sale. Au fost multe accesorii frumoase pentru par, cercei atragatori si genti de mana unice.

Gucci si Alessandro Michele, pe de alta parte, s-au intors in anii ’70 si ’80. Alessandro iubeste aspectul excesiv de accesoriu si, de data aceasta, lucrurile nu au stat altfel. Contin sigla lui Gucci pe toate gentile si bijuteriile. Michele a implicat palarii spumante din anii ’70 si ochelari de protectie vechi de moda veche. Cele mai multe dintre colierele sale au inclus cele doua G-uri, impreuna cu perle si cristale.

Accesorii care se poarta in primavara-vara

Miuccia Prada a spus da unei alte tendinte uriase pentru primavara anului. Modelele ei designerului italian au purtat ochelari de soare inspirati de Matrix. Pentru un efect mai indraznet, a adaugat ochelari de culori cum ar fi rosu si galben. Intreaga colectie a fost dedicata femeii puternice. Asadar, accesoriile au purtat vibratia. Ochelarii de soare au dat modelelor un look de super-erou, astfel incat sa se potriveasca perfect cu hainele purtate.

Aruncati o privire la cele mai mari tendinte de accesorii observate in timpul saptamanii de moda pentru primavara-vara din Milano.

Accesorii care se poarta in primavara-vara

tendinte

moschino

agrafe

colier

cercei

geanta

gucci

cercei

1 COMMENT