Cum să te îmbraci dacă ai corp clepsidră

Corpurile clepsidră au curbe proeminente care fac corpul să aibă formă de clepsidră. Desi este unul din tipurile de corp mai mari, este important să alegi  articole vestimentare adecvate pentru a echilibra formele și a ascunde acele zone care sunt mai pronunțate decât trebuie. În acest articol îți voi spune cum să te îmbraci dacă ai corp clepsidră, pentru ca fi mereu frumoasă și elegantă.

Pantaloni pentru corp clepsidră

Dacă ai corp clepsidră trebuie să porți pantaloni până în talie sau cu talie înaltă, evitând pantalonii cu talia foarte joasă, care îți vor face șoldurile să pară prea pronunțate. Cel mai bine este să optezi pentru culori închise, deoarece subțiază silueta, iar șoldurile nu vor părea atât de pronunțate.

Evită buzunarele mari și optează pentru croielile drepte care să nu fie prea strâmte. Croielile fit sunt perfecte, fiindcă blugii skinny îți vor scoate prea tare curbele tale. Modele cu linii verticale sunt și ele foarte potrivite pentru tipul tău de corp. Pe de altă parte, cel mai bine este să nu porți leggings, deoarece îți vor foarte mult accentua curbele.

pantaloni pentru corp clepsidra

Decolteu în V și un sutien de calitate

Atunci când trebuie să te îmbraci, dacă ai un corp clepsidră, este important să nu ignori mărimea pieptului. Aceste tipuri de corp au un piept proeminent, de aceea trebuie să alegi un sutien de calitate care să-l ridice și să-l ajute să arate perfect.

Decolteurile în V sunt foarte potrivite pentru acest tip de corp, deoarece atrag atenția asupra acestei zone. Cămășile, tricourile, pulovere trebuie să fie lungi până sub șolduri. Evită articolele vestimentare care sunt prea lungi, gulerele rulate, imprimeurile mari și cele cu volum în zona superioară, deoarece te vor face să pari mai grasă.

Acele cămăși, topuri sau bluze strâmte în talie sau care se pot combina cu o centură pusă în această zonă sunt perfecte, deoarece atrage atenția în această zonă mică, scoțând în evidență corpul.

bluze cu decolteu in v

Rochii strâmte în talie

Dacă ai corpul clepsidră trebuie să optezi pentru rochii strâmte în talie, și pe corp, pentru a-ți scoate în evidență curbele. Trebuie să eviți croiala supradimensionată, deoarece nu subțiază corpul.

rochie pentru corp clepsidra

Fustă creion

Fustele creion sunt perfecte pentru tine. Te vor ajuta să ai o ținută profesională și elegantă în același timp. Dacă alegi una până la genunchi, vei părea mai înaltă. De asemenea, poți alege modele mai scurte care te vor ajuta să-ți pui în evidență picioarele. Este o opțiune perfectă pentru o seară cu prietenii.

fusta creion pentru corp clepsidra

Cele mai bune accesorii pentru corpul clepsidră

Dacă ai corp clepsidră, atunci când te îmbraci  nu trebuie să uiți de accesorii. Pantofii cu toc întotdeauna te vor avantaja. Datorită pantofilor cu toc curbele tale vor arăta perfect.

Atunci când trebuie să îți alegi un colier, evită acele modele prea încărcate și optează pentru modele simple, care să fie lungi până în talie sau scurte, simple și puțin mai sus de bust. Piesele mai încărcate nu sunt potrivite pentru tine.

tocuri pentru corp clepsidra

Acestea au fost câteva din sfaturile cu privire la cum te poți îmbrăca dacă ai corp clepsidră. Sper să-ți fie de ajutor.