Rochii scurte pentru primăvară

Se apropie momentul când va trebui să strângem îmbrăcămintea de iarnă și să începem să ne așezăm în șifonier, rochiile, pantalonii scurți, fustele mini pentru a-i spune bun venit primăverii. Din acest motiv, în acest articol vă voi da câteva opțiuni de rochii scurte care se pot purta primăvara. 

Rochie scurtă cu dungi

Rochia cu dungi este ideală pentru fetele cărora le place să fie în pas cu moda și să fie și elegante în același timp. Rochia din imaginea de mai jos, datorită modelului cu dungi și a combinației de culori este perfectă pentru a fi purtată în sezonul de primăvară. Este o rochie ce poate fi purtată la un eveniment casual sau la o întâlnire în timpul zilei.

rochie scurta cu dungi

 

Rochie scurtă cu guler halter

Pentru o ținută fresh și modernă foarte potrivită este o rochie cu guler halter. În sezonul de primăvară vă puteți alege o rochie cu imprimeu în partea de jos, plisată. Pliseurile accentuează forma corpului. Vă puteți alege o rochie într-o nuanță verde mentă, ce este foarte potrivită pentru sezonul de primăvară.

rochie cu guler halter

 

Rochie cu imprimeu multicolor

Rochia cu imprimeu multicolor este o altă opțiune perfectă pentru primăvară. În imaginea de mai jos, se poate observa o rochie cu un astfel de imprimeu, cu guler în V (ideal pentru femeile cu față rotundă), care se leagă în față imitând un corset pentru accentuarea bustului.  O astfel de rochie este foarte potrivită  pentru primăvara 2016.

rochie cu imprimeu multicolor

 

Rochie scurtă cu bretele

O rochie cu bretele din mătase poate fi o opțiune excelentă pentru primăvară, mai ales dacă este într-o culoare la modă. Un model interesant de astfel de rochie este cea din imaginea de mai jos, care combina culoarea roz cu alb creând senzația de pete. Bretele accentuează silueta, iar fusta plisată dă libertate de mișcare.

rochie scurta cu bretele

 

Rochia fără bretele

Rochia fără bretele nu poate lipsi nici în sezonul de primăvară. În sezonul care va sosi peste doar câteva zile vă puteți alege o rochie cu imprimeu alb cu negru, cu nasturi în față și cu elastic la piept pentru susținere. Ce părere veți despre o astfel de rochie?

rochie scurta fara bretele

 

Rochie cu mâneci 3/4

Pentru această primăvară vă propun o rochie cu fustă cu croială în A, imprimeu floral, mâneci 3/4 transparente, într-o culoare vie. O astfel de rochie poate fi purtată la o petrecere de zi sau pur și simplu o puteți purta ca și o ținută casual. Poate fi o rochie foarte cochetă pentru această primăvară, nu-i așa?

rochie scurta cu maneci

 

Rochie scurtă de dantelă

Dacă sunteți femei moderne și cochete, atunci o rochie de dantela este perfectă pentru voi. Vă puteți alege o rochie cu volane, care îi dau o notă romantică acesteia, cu guler rotund și mâneci scurte. O astfel de rochie este potrivită pentru o ținută casual, feminină.

 

rochie scurta dantela

Rochie scurtă florală

În această primăvară veți putea merge în oraș, la o întâlnire cu o rochie scurtă florală. în culori neutre. O astfel de rochie este perfectă pentru o întâlnire formală. Aceasta poate fi accesorizată cu o centură, pentru a scoate în evidență talia și pentru a-i da un aer modern.

rochie scurta florala