Cum sa porti o camasa in aceasta toamna – camasi la moda

Camasile sunt o piesa atemporala a dulapului de la confectionarea lor. Dar, pe masura ce vremurile si tendintele s-au schimbat, asa si modurile in care este creata aceasta piesa versatila.

Toamna nu este niciodata un anotimp usor pentru a alege ce sa purtati. Niciodata nu stiti daca este suficient de cald pentru a alege ceva mai subtire sau daca este timpul sa incepeti sa purtati hainele de iarna, admitand ca sezonul nostru preferat s-a incheiat. Cheia pentru trecerea de la vara la toamna este destul de simpla si trebuie sa alegeti imbracaminte versatila. Camasile sunt elementul nostru preferat pentru a face acest lucru: ele sunt simple, clasice si intotdeauna arata bine.

Cand este cald, o camasa va arata bine cu o pereche de blugi. Atunci cand este mai rece, straturile vor fi arma noastra secreta: purtati ceva frumos calduros sub camasa, poate ceva ce creeaza un contrast, pentru a face camasa mai mult un detaliu de stil.

Vedetele noastre preferate si icoanele de stil ne-au oferit inspiratie pentru o varietate de moduri de a purta camasa, piesa cheie a dulapului din aceasta toamna si o piesa must-have din dulap. De asemenea, camasile supradimensionate ofera optiuni de stratificare distractive si ne permite sa ne jucam foarte mult proportiile.

Pentru zilele de toamna mai reci, puteti purta camasa de denim cu o pereche de blugi. Incepeti cu un pulover tricotat si nu numai ca veti arata elegant, veti obtine un look calduros. Am adaugat o pereche draguta de balerini cu imprimeu leopard, dar puteti purta la fel de usor orice tip de incaltaminte cu acest costum daca vremea permite.

Nota: Cand purtati denim pe denim, asigurati-va ca sunt nuante diferite. Aceasta combinatie de imbracaminte functioneaza atat de bine impreuna!

Camasa cu imprimeu in carouri este o piesa atemporala care arata in minunat cu orice stil de imbracaminte si poate fi purtata indiferent de anotimp.