Cum se asortează cizmele de lac

A venit toamna, așa că trebuie să ne revizuim garderoba. Trebuie să vedem ceea ce avem și ceea ce ne mai trebuie pentru a fi în pas cu moda. De asemenea, trebuie să vedem cum pot fi combinate anumite articole vestimentare și de încălțăminte care există în garderoba noastră. Cizmele de lac fac parte dintre piesele de încălțăminte care au reapărut în forță în ultimele decade. Aceste cizme le amintesc celor care le poartă de pantofii pe care îi purtau când erau mici. Cizmele de lac pot, totuși, să se transforme într-un element cheie al ținutelor noastre. Așadar, vă recomand să citiți cu atenție acest articol, pentru a afli cum se asortează cizmele de lac. 

Pantofii de lac reprezintă o încălțăminte foarte versatilă. Acești pantofi sunt potriviți pentru o zi în care trebuie să ne îmbrăcăm elegant, dar și pentru o zi în care trebuie să purtăm o ținută informală. Totul depinde, în realitate, de cum îi combinăm. Același lucru se întâmplă și cu cizmele. Însă, în cazul lor trebuie să ținem cont că nu pot fi purtate la toate ținutele.  În general, cizmele de lac sunt la fel de ușor de combinat precum pantofii de lac. Trebuie să ținem cont de regulile de bază ale culorilor, când creăm ținutele.

Cizmele de lac înalte se asortează foarte bine cu rochii cu croială mai degrabă clasică și culori închise. Cizmele vor da o pată de culoare ținutelor noastre.

cizme lac înalte

De asemenea, cizmele pot fi purtate și la ținute cu pantaloni. Pentru ca cizmele să arate perfect, trebuie să optăm pentru pantaloni skinny. Cizma va veni peste pantalon și va ieși în evidență. Putem opta pentru niște cizme de lac în culori închise și să păstrăm culorile mai vesele pentru partea de sus.

cizme lac cu siret

Nu trebuie să evităm cizmele de lac nici atunci când ne creăm o ținută office. Pentru ca cizmele de lac să se asorteze la o ținută business casual, va trebui doar să alegem foarte bine celelalte elemente ale ținutei. Niște pantaloni formali și o jachetă cu stil vor fi un contrapunct perfect.

tinuta business casual

Se pot combina cizmele de lac cu alte elemente de lac? Combinația este foarte riscantă dar, dacă este realizată cum trebuie, poate fi o bună combinație. Se pot folosi anumite tente de lac, pentru a crea o ținută cu un anumit aer retro, dar trebuie stabilit unde și cum trebuie folosit lacul. Cizme de lac cu o haină vintage de lac, poate fi o combinație interesantă.

cizme lac+haina lac

După cum se poate observa, cizmele de lac nu se combină deloc greu. Trebuie doar să știm cum să alegem articolele cu care le asortăm. Așadar, vă sfătuiesc să vă pregătiți cizmele de lac, pentru a vă putea crea ținute chic în acest nou sezon de toamnă/iarnă 2016. Veți vedea că cizmele de lac vă vor ajuta să atragi toate privirile asupra voastră. Așa că, nu ratați oportunitatea de a ieși în evidență, folosindu-vă de o pereche de cizme pe care cu siguranță le găsi în șifonierul vostru. Dați dovadă de stil purtând cizme de lac.