Leggings imprimați: cum îi purtăm

După cum cred că ați observat în multe magazine, pantalonii tip leggings cu imprimeu etnic sau tribal s-au transformat în articolul vestimentar vedetă al ultimului sezon. Suntem obișnuite să vedem imprimeuri în partea superioară a articolelor sau pe rochii, și mai puțin în partea inferioară. De aceea putem avea dubii atunci când trebuie să le combinăm.

 

 

leggings imprimeu etnic

 

leggings imprimati

Chei cu privire la pantalonii leggings cu imprimeu etnic

Imprimeurile etnice, motivele tribale și cele geometrice se impun în forță de câteva luni. În primul rând, trebuie să știți că acești pantaloni cu imprimeu etnic sau o notă sofisticată, diferită și sunt potriviți pentru persoanele care nu au picioarele foarte groase.

modele leggings imprimeu etnic

Se pot purta fără a atrage atenția și dând o notă amuzantă ținutei noastre. Sunt potriviți pentru perioada estivală fiindcă ne dau un aspect vesel, dar se pot purta și în alte perioade ale anului. Oricum, nu prebuie să abuzăm de imprimeu fiindcă, în caz contrar, nu ar mai fi eleganți.

sfaturi combinare leggings imprimati

Sfaturi de combinare a pantalonilor leggings cu imprimeu etnic

Leggings-ii cu imprimeu etnic pot fi combinați cu tricouri în culori neutre. Nuanța tricoului trebuie să apară în imprimeu, pentru a realiza o combinație mai bună. Dacă optăm pentru imprimeuri gri sau negre, se pot combina cu articole vestimentare mai elegante precum un cardigan uni și un tricou închis.

combinare leggings imprimati

 

În orice caz, acești leggings se combină mai bine cu partea de sus de culoare gri, negru sau alb. De asemenea, partea de sus trebuie să fie un articol clasic. Dacă îi combinăm un tricou imprimat, rezultatul nu va fi unul reușit și vom atrage prea mult atenția.

În general, pantalonii leggings se combină bine cu tricouri sau pulovere largi, pulovere oversize, rochii mini sau, chiar cu vreo fustă de culoare neagră. De aceea, pantalonii leggings imprimați se combină bine cu acest tip de articole vestimentare. Și este și mai bine dacă partea de sus este discretă, având în vedere că partea inferioară este o adevărată protagonistă, când optăm pentru o astfel de ținută.

chei combinare leggings imprimati

În ceea ce privește încălțămintea potrivită, este indicat să optăm pentru pantofi închiși, pentru o ținută mai elegantă. Putem combina ținuta cu balerini dacă suntem înalte, și să alegem o încălțăminte cu toc înalt dacă suntem scunde. Botinele sunt foarte potrivite pentru leggings. Ne vor da un aer amuzant, extravagant și chiar exotic.

Este indicat să purtăm tocuri dacă nu suntem înalte, având în vedere că imprimeurile sunt colorate și cu desene. În schimb, dacă alegem botine sau alt timp de încălțăminte cu câțiva centimetri de toc, vom da ținutei stil.

sfaturi purtare leggings imprimati

O ținută cu adevărat sexy este cea care combină pantalonii leggings imprimați cu niște cizme negre deasupra genunchiului și o rochie mini închisă la culoare. O astfel de ținută este indicată femeilor ce au picioare lungi. Este o ținută potrivită pentru sezonul de toamnă/iarnă, fiindcă este una călduroasă.

idei combinare leggings imprimati

Nu trebuie abuzat nici de accesorii. Dacă ne punem vreo brățară la acest tip de ținută, este bine să fie neagră sau gri. Accesoriile întotdeauna trebuie să fie simple și să nu abuzăm de ele. Trebuie să se combine la perfecție cu pantalonii leggings.

Pentru o petrecere, dacă ne place acest tip de leggings cu imprimeuri etnice, este mai bine să alegem unii negri brodați sau cu dantelă, pantofi cu toc tot negri și un tricou alb simplu dar elegant.