Rochii de vară care se potrivesc cu orice siluetă

Acum că vremea se încălzește, gândurile multor femei se îndreaptă în mod natural la rochii de vară vaporoase. Deci, acum este un moment bun să arunci o privire la tendințele de rochii pentru primăvara-vara 2017, și să alegeți stilul care se potrivește cel mai bine.

Rochii pentru femei cu silueta în formă de pară

Dacă aveți o siluetă în formă de pară, vă avantajează rochiile care accentuează talia. Liniile Empire funcționează deosebit de bine pentru acest tip de corp. Ele se potrivesc cu jumătatea superioară a corpului. Dacă este posibil, cumpărați rochii care dispun de o jumătate de model de top, cu o fustă simplă. Acestea atrag ochiul la partea superioară a corpului și crează o siluetă feminină. În acest an, există unele rochii minunate.

rochii

Rochii de vară pentru femeile cu silueta clepsidră

Dacă aveți acest tip de siluetă, veți fi, în general, capabile să purtați modele care vor defini o talia. Rochiile care urmează liniile corpului vor arăta cel mai bine. Faptul că mulți designeri fac referire la anii nouăzeci este o veste mare pentru femeile cu acest tip de formă a corpului.

rochie blugi

 

Găsirea rochia preferate este mai ușoară decât crezi

Este bine să vedem că brandurile noastre preferate oferă încă o dată o mulțime de opțiuni. Practic, fiecare stil de rochie pe care o doriți, este disponibilă. Unii comercianți online, oferă clienților lor un nivel uimitor de alegere.

rochii 2017