Cum se poartă pantalonii de piele

Pantalonii de piele neagră sunt esențiale în sezonul de toamnă-iarnă. Aceștia reprezintă un articol vestimentar des întâlnit pe stradă în ultima perioadă. Motivele pentru care foarte multe femei aleg să-i poarte sunt numeroase; calitatea și stilul unic pe care acești pantaloni îl imprimă ținutelor noastre, sunt probabil cele mai importante motive.  Din această cauză vreau să vă îndemn prin intermediul acestui articol, ca pantalonii de piele neagră să devină un must în garderoba voastră. Este o îmbrăcăminte călduroasă, ideală pentru zilele cele mai reci; este versatilă și ușor de integrat, atât în ținutele sport, cât și în cele de petrecere. Sunt pantaloni cu o personalitate puternică. Cred că sunt suficiente motive pentru a vă determina să îi purtați, cu atât mai mult cu cât sunt din nou în tendință în acest sezon.

Acest tip de pantaloni și-a câștigat un loc în garderoba noastră de acum câteva sezoane, deoarece sunt foarte versatili și dau oricărei ținute un aer sofisticat, îndrăzneț, sexy, care iese din țiparele clasice ale blugilor. În plus, se pot alege diverse modele, pantaloni skinny, baggy, culottes sau leggings. Cu toate acestea, există persoane care nu știu cum să-i combine, și nici în ce ocazii să-i poarte. În cele ce urmează vă voi da câteva exemple de ținute cu pantaloni de piele negri.

pantaloni piele

Ținută informală cu pantaloni de piele negri

Pentru crearea unei ținute informale cu pantaloni de piele, aceștia se pot combina cu un pulover, un hanorac sau un tricou puțin larg. După cum se poate observa în imaginea de mai jos, adidașii sunt ideali pentru a completa această ținută comodă, perfectă de zi cu zi. Se poate opta și pentru cămăși lungi sau rochii midi.

look informal pantaloni piele

Look office cu pantaloni de piele negri

Pantalonii de piele, de asemenea, sunt ideali pentru a merge la birou. Se pot combina cu o jachetă sau sacou într-o culoare mai deschisă pentru a contrasta cu culoarea pantalonului. Geanta și cizmele se pot asorta cu pantalonii. În plus, dacă adăugați la ținută un pulover sau o cămașă albă, veți fi comode și elegante în același timp. Pantalonii de piele nu doar  vă dau o notă sofisticată și elegantă, ci sunt  și foarte potriviți pentru zilele friguroase și ploioase.

look office pantaloni de piele

Look de seară cu pantaloni de piele negri

Pentru a ieși la cină, la o întâlnire cu prietenii în club la distracție, pantalonii de piele oferă multiple combinații. Se pot combina cu o bluză cu imprimeu pentru a da o pată de culoare ținutei. În plus, este indicat să alegeți niște pantofi cu toc înalt pentru subțierea picioarelor și pentru o notă mai feminină. De asemenea, vă puteți juca cu accesoriile precum geanta sau un lănțișor cu pandantiv. Alegeți-vă lănțioare lungi. În ceea ce privește coafura, ideal ar fi să vă lăsați părul liber sau bine strâns.

look de seara pantaloni piele

După cum se poate observa, sunt multe opțiuni de combinare a pantalonilor de piele pe perioada iernii. Ideile pe care vi le-am dat, sunt atât casual, cât și formale. Sunt ținute în culori neutre care pot fi ușor combinate. Așadar, acum că știți cum să purtați adtfel de pantaloni, vă propun să le faceți loc în garderoba voastră.