Pantofii Peep toe: ghid de combinare

Pantofii peep toe, care lasă la vedere o parte din degete, sunt un tip de încălțăminte care nu pot lipsi din șifonierul femeilor în niciun sezon al anului, iar toamna cu atât mai puțin. Sunt eleganți, moderni și dau o notă foarte chic ținutei noastre. Trebuie însă, să știm să-i combinăm corespunzător. De aceea în acest articol vă voi prezenta un ghid de combinare al acestor pantofi. 

Pantofii peep toe cu vestă

peep-toe-cu-vesta

peep-toe-cu-jacheta-bomber

peep-toe-cu-jacheta-piele

Deși în primul momentul ați putea crede că acești pantofi sunt doar pentru rochii. Acest lucru nu este deloc adevărat. Cu niște blugi skinny, slim fit, combinați cu un tricou clasic și un sacou imprimat sau simplu, se pot încălța perfect. Astfel, vă veți putea crea o ținută stil working girl perfectă. Dar, de asemenea, se pot purta și cu articole vestimentare mai casual, precum un tricou cu imprimeu, o bluză sau o jachetă cu pietre sau etnică, care sunt la modă. Cu blugi evazați, de asemenea, se pot purta, dar nu vor vedea atât de bine ca în cazul celorlalte tipuri de blugi.

Dacă vreți să vă creați o ținută sexy și modernă, alege o pereche de pantofi peep toe cu tocuri, niște blugi simpli, tricou clasic și o eșarfă sau fular cu imprimeu.

peep-toe-cu-blugi

peep-toe-cu-tricou-oversize

Pantalonii palazzo sunt la modă. Se așează foarte bine când sunt combinați cu pantofi cu toc. Subțiază silueta, fie că sunt mai largi sau mai strâmți. Printre principalele tendințe se află purtarea lor cu niște pantofi peep toe.

peep-toe-cu-palazzo

 

Pantofi peep toe cu pantaloni scurți

Deși pantalonii scurți au un aer mai casual, pot fi o piesă fundamentală pentru ținutele glam, deoarece există foarte multe modele de astfel de pantaloni. Astfel, puteți alege alege o pereche de pantaloni scurți cu paiete, un tricou clasic și niște pantofi peeo toe simpli, pentru a alungi picioarele.

Pantofi peep toe cu salopetă

La fel ca în cazul rochiilor lungi sau fustelor lungi, pantofii peep toe se combină foarte bine cu salopete mai elegante, nu casual. Țineți cont că, de la un timp, se poate da dovadă de eleganță la o cină de gală sau la o petrecere, cu o rochie lungă sau o salopetă, iar pantofii potriviți vor fi, fără îndoială, cei peep toe.

pantofi-peep-toe-cu-salopeta