Este doar părerea mea, sau literalmente toată lumea poartă cămăși albe tot timpul? Desigur, o cămașă albă va fi, probabil, întotdeauna un clasic în dulap, dar cu siguranță am observat mai multe decât de obicei în ultima vreme. Cămășile albe sunt purtate, de obicei, la costumele de afaceri, casual, sau într-un look de primăvară / vară, sau ceva puțin mai formal. Astăzi, totuși, ele sunt împodobite, brodate, cu mâneci sportive sau ornamente.

Purtarea unei cămăși albe nu necesită știință sau chiar o mulțime de cunoștințe despre modă. Dar purtarea unei cămăși albe într-un mod care nu este plictisitor și nu arată ca toți ceilalți, necesită un pic mai mult sentiment de stil. Există o mulțime de modalități fabuloase de a face acest lucru, și ar trebui să știți despre toate acestea. La urma urmei, chiar dacă nu au un moment de modă, vor fi totuși un articol vestimentar pe care te poți baza indiferent. Iată câteva moduri cum să purtați cămașă albă în această primăvară și vară:

Puteți, desigur, să păstrați look-ul simplu. Jeanși și adidași, sandale sau balerini crează un outfit clasic și ușor care merge aproape cu orice situație.