De ce sunt espadrilele o alegere bună de încălțăminte?

Unele dintre cele mai bune opțiuni pe care le aveti pentru pantofii de vară – espadrile – care oferă confort si pentru lunile calde ale anului. Espadrilele sunt în mod eficient pantofi din pânză și bumbac, care au o talpă flexibilă – sunt ideali atunci când doriți o alternativă la slapi, și au devenit din ce în ce mai populare în întreaga după o lungă perioadă de timp. De ce sunt espadrilele o alegere bună de încălțăminte?

Espadrilele sunt disponibile într-o gamă largă de culori diferite, iar bleumarin și versiunile mai neutre sunt combinate cu imprimeuri mai strălucitoare. Espadrilele clasice de pânză pot fi purtate indiferent de momentul zile. Espadrilele de bumbac sunt, în esență, ca și cum ai purta papuci în afara casei.

Espadrillele au fost o opțiune bună pentru bărbații care au căutat încălțăminte de vară confortabilă de ceva timp și au fost dezvoltate din încălțăminte țărănească într-o țesătură europeană – stilurile clasice de espadrilă merg bine cu cămăși scurte și pantaloni denim, dar pot fi, de asemenea, purtate cu tricouri. Epadrilele mai elaborate, în culori strălucitoare, merită, de asemenea, să fie combinate cu elemente retro, cum ar fi pălării fedora și stilurile clasice de ochelari de soare, precum și cu pantaloni și cămăși albe.

Veți vedea o mulțime de oameni care poartă espadrile în vacanță, dacă sunteți în vacanță în Marea Mediterană, unde acestea sunt o opțiune comună pentru persoanele care trăiesc lângă plajă. Aveți grijă, totuși, să nu purtați espadrile pe ploaie, deoarece acestea se deteriorează dacă nu sunt tratate cu atenție în condiții dure.

Espadrilele sunt confortabile, ușor de purtat și se potrivesc cu diferite tipuri de îmbrăcăminte, permițându-vă să vă răsfățați și să vă simțiți confortabil, fără a renunța la stil.