Ce se poartă vara – crează un stil de stradă modern

Vara este aproape, ceea ce înseamnă că este timpul să schimbați puloverele și cizmele groase pentru topuri scurte și pantaloni scurți. Există o mulțime de piese de vară de bază, accesibile, pe care le puteți cumpăra pentru a le combina și potrivi pe tot parcursul sezonului, pentru a crea outfituri fantastice fără a lăsa buzunarele goale.

Boho-chic

Acesta nu este doar un termen pentru orice cu un model hippie pe el. Hainele de vară boho-chic sunt de fapt piese versatile pe care le puteți transforma cu ușurință în ținute de purtat la birou sau la bar. Începeți cu fuste maxi. Ar trebui să aveți două în culori solide și poate una sau două cu o imprimeuri distractive. Purtați-le cu topuri și cu o pereche de sandale gladiator pentru un aspect casual și relaxat.

Punk

Rebeli nu iau vacanță doar pentru că este cald afară, așa că nu credeți că trebuie să sacrificați stilul preferat. De fapt, stilul grunge poate fi creat vara cu o întoarcere în anii ’90 la tricouri supradimensionate băgate într-o pereche de pantaloni scurți di denim cu adidași Converse. Nu puteți niciodată să dați greș cu un top negru simplu.

Accesorizare

Accesorii de vară, cum ar fi brățări, coliere declarație, inele și chiar coafura dvs. pot transforma un simplu top și blugi într-un look moder și fabulos.

Definirea gusturilor dvs. de modă este cea mai bună modalitate de a începe să găsiți haine de vară ieftine, de care veți avea nevoie pentru a rămâne în stil. De fapt, puteți crea niște look-uri minunate doar prin combinarea pieselor din două stiluri diferite, cum ar fi un tricou vintage scurt cu niște pantaloni scurți de denim și o pereche de sandale.

Amintiți-vă că cel mai important lucru despre vară este distracția, deci nu ezitați să experimentați cu un aspect nou!