Ghid de stil: cum purtam pantofii colorati

Daca purtati in mod constant aceeasi pereche de pantofi negri la fiecare ocazie, este posibil sa ramaneti blocate intr-o rutina de stil. In timp ce pantofii negri sunt, fara indoiala, usor de purtat (se potrivesc totul!), nu sunt cele mai originale alegeri de moda. In acest sezon, dati stilului dvs. o actualizare cu cateva optiuni de incaltaminte mai vibrante. De la metal si pasteluri, la nuante stralucitoare si indraznete, exista un curcubeu intreg de culori de pantofi.

Deci, iata cateva idei de imbracaminte pentru a face pantofii colorati la fel de simplu de purtat ca tocurile negre.

Ce sa purtati cu pantofi rosii
Pantofii rosii sunt indiscutabil indrazneti si captivanti. Culoarea vibranta atrage rapid atentia si si devine o caracteristica dominanta a costumului dumneavoastra. Purtati pantofii rosii cu piese simple, negre si albe, astfel va veti asigura ca pantofii dvs. primesc toata atentia. De asemenea, culorile aproape de rosu, cum ar fi roz si portocaliu, se vor combina frumos cu pantofii dvs.

Ce sa purtati cu pantofi portocalii
Atunci cand purtati incaltaminte colorata, este mai bine sa se aplice o teorie a culorii pentru a decide cu ce merge cel mai bine. Pe masura ce portocaliu si albastru se afla unul langa altul pe roata de culori, acestea sunt culori complementare, ceea ce inseamna ca atunci cand sunt asociate, ele arata foarte bine. Alegeti o camasa albastra si niste blugi pentru o tinua care arata bine cu pantofii portocalii.

Ce sa purtati cu pantofi galbeni
Pantofii galbeni sunt un accesoriu atat de distractiv de purtat. Vibranti si plini de viata, pantofii galbeni vor inveseli instant tinuta. Culoarea lor indrazneata arata extraordinar cand este asociata cu un costum simplu, monocrom. Ei devin instantaneu o caracteristica exceptionala, ramanand in acelasi timp sic. Pantofii galbeni, de asemenea, arata grozav cu toate nuantele de albastru. Verde, o culoare vecina cu galben pe roata de culoare, se potriveste de asemenea cu acest ton vibrant.

Ce sa purtati cu pantofi coral / roz
Coral si roz sunt nuante feminine si dulci. Mult mai delicate decat tocurile negre care uneori pot arata dur, pantofii coral/ roz sunt perfecti pentru femei. Cuplati aceste culori cu nuante pastelate, precum albastru deschis sau verde menta, sau potriviti culoarea coral cu roz sau portocaliu (tonurile de baza). In ceea ce priveste elementele de baza, albul arata proaspat cu coral si roz, in timp ce gri ofera o alternativa mai delicata fata de standardul negru.