Idei de imbracaminte alb-negru perfecte pentru toamna

Exista ceva mai elegant decat un costum intr-o combinatie alb-negru? In timp ce unii ar putea spune ca aveti nevoie de culoare pentru a arata incitant, contrastul elegant dintre aceste doua nuante este cu siguranta palpitant.

Indraznete si elegante in acelasi timp, hainele in combinatia alb-negru sunt cochete si duc minimalismul la maxim. Destul de indrazneata pentru birou, suficient de simpla pentru imbracaminte obisnuita si suficient de atragatoare pentru petreceri de seara, imbracamintea alb-negru va poate duce oriunde.

1. Sacou alb-negru
Dungile alb-negru creeaza o caracteristica indrazneata. Pentru a profita la maximum de aspectul lor fabulos, apelati la ajutorul stilurilor structurate, cum ar fi sacourile. Combinarea dungilor alb-negru cu un sacou creeaza o piesa vestimentara care este indrazneata si eleganta. Pentru un aspect mai modern, alegeti linii verticale care vor prelungi corpul.

Modele de sacouri alb-negru

2. Camasa alb-negru
O camasa este o modalitate excelenta de a crea un costum alb-negru. Deoarece camasile sunt de obicei facute in alb si negru, nu ar trebui sa aveti nicio problema in gasirea unei tinute. In timp ce albul va crea un aspect clasic, camasile negre vor avea o senzatie mai edgy. Pentru ceva intre, puteti opta si pentru o camasa sic cu imprimeu alb-negru, cum ar fi buline sau carouri! Indiferent de nuanta camasii pe care o alegeti, veti descoperi ca aspectul minimalist functioneaza bine cu pantaloni negri si tocuri.

Modele de camasi alb-negru

3. Costum alb-negru
Daca sunteti in cautarea unui costum sic si contemporan pentru birou,  incercati un costum alb-negru. In timp ce un costum clasic este suficient de sofisticat incat sa respecte chiar si cele mai stricte coduri de imbracaminte, un imprimeu alb-negru contrastant va oferi un stil modern.

Modele de costume alb-negru

4. Rochie alb-negru
In functie de modelul si raportul tonurilor contrastante, o rochie alb-negru poate fi la fel de indrazneata ca una intr-o culoare vibranta. Desigur, indiferent de designul pe care il purtati, rochia va deveni caracteristica aspectului dumneavoastra. Ca atare, este mai bine sa pastrati alte obiecte subtile si clasice. Pentru un aspect casual, o jacheta din piele neagra se va potrivi perfect. Pentru un aspect elegant, pe de alta parte, un sacou negru este o optiune mai buna.

Modele de rochii alb-negru