Cum să mergem cu tocuri

O pereche frumoasă de pantofi cu toc nu este doar simbol al eleganței și feminității, ci este și un pantof perfect deoarece subțiază silueta și face picioarele mai sexy. Cu toate acestea, nu este ușor să ne încălțăm cu pantofi cu toc și să mergem cu ușurință, călcând apăsat, cu stil. A merge pe tocuri s-a transformat într-o artă, pentru orice femeie care își dorește acest lucru. În articolul de astăzi vreau să scot în evidență partea noastră cea mai elegantă și mai senzuală și să vă explic cum să mergem cu tocuri.

Constanța și practica sunt două mari secrete pentru a merge cu tocuri. Dacă vrem să ne plimbăm cu pantofi cu toc și nu reușim de prima dată, nu trebuie să ne descurajăm. Totul este chestiune de practică. De aceea este bine să exersăm prin casă, prin spații mari sau de-a lungul holului. Astfel, vom evita accidentarea.

mers cu pantofi cu toc

Este bine să trasăm o linie imaginară peste podea și să pășim pe acea linie. Trebuie să începem cu pași mici pentru a nu ne pierde echilibrul. Trebuie să așezăm cu grijă tocul și să nu facem mișcări bruște. Nu trebuie să uităm că tocul fin nu poate suporta toată greutatea noastră. Pentru a nu ne răni sau pentru a nu rupe pantoful, este important să nu ne lăsăm greutatea doar pe toc, ci pe tot piciorul. În caz contract, ne putem răni.

sfaturi pantofi toc

Trebuie să ne așezăm în poziția corectă. Poziția corporală este importantă pentru a putea merge cu tocuri. Trebuie să ne menținem spatele drept. Dacă nu ne menținem echilibrul trebuie să ne sprijinim fesele și capul de perete. Când ne-am așezat în poziția corectă, trebuie să începem să facem pași mici încercând să stăm drepte. Pentru a ne asigura că pășim corect nu trebuie să ne îndoim gleznele, să nu flexăm genunchii și să nu ne lăsăm toată greutatea pe toc.

pasi cu tocuri

Pentru a putea merge cu tocuri, trebuie să încercăm să ne înclinăm ușor șoldurile. Acest simplu balans la stângă și dreapta ne va ajuta să ne menținem echilibrul în timp ce mergem cu tocuri. Înclinarea trebuie să fie subtilă, elegantă.

Pe de altă parte, de asemenea, trebuie să acordăm atenție brațelor. Acestea ne vor ajuta să ne menținem echilibrul și să mergem cu mai mare ușurință. Trebuie să încercăm să nu le încordăm și să le mișcăm liber în ritm cu pașii.

Trebuie să căutăm pantofi cu toc cu o înălțime care să ni se potrivească cel mai bine. Este necesar să fie un toc nu foarte înalt care să ne permită să mergem comod. Alegerea unui toc potrivit este necesară pentru a nu ne afecta spatele. Putem evita problemele de sănătate alegând un toc mediu. Măsura corectă a tocului în viața de zi cu zi, pentru a merge la servici este de 5-6 centimetri. Dacă nu am mers niciodată cu tocuri această măsură este ideală pentru primii noștri pași.

pantofi cu toc

 Acestea sunt câteva din sfaturile despre cum putem merge cu tocuri. Sper ca aceste sfaturi să vă ajute să mergeți cu tocuri fără probleme de fiecare dată.