Cum să purtăm pantofii Oxford

Pantofii Oxford s-au transformat în piesa preferată a multr femei, fiindcă pe lângă faptul că sunt comozi și frumoși, se pot combina cu o mare varietate de ținute și stiluri. De aceea, putem scoate pantofii Oxford din șifonierul bărbaților, și le putem da o notă feminină. Vă surâde ideea? Dacă da, în articolul de astăzi vă voi spune cum îi putem purta.  

Acest tip de pantofi sunt potriviți, atât pentru mers la birou, cât și pentru o ocazie casual. Nu este nevoie decât de puțină imaginație și puțin curaj de a încerca combinațiile despre care vă voi vorbi în acest articol. 

Purtarea pantofilor Oxford

Dacă vrem să ne încălțăm cu pantofii Oxford la birou sau pentru a ieși la plimbare, există diferite ținute la care putem apela. Există diverse ținute care pot fi combinate cu pantofi de acest tip.

Primul lucru de care trebuie să ținem cont este materialul din care sunt confecționați pantofii, pentru a-i putea combina cu ușurință. De asemenea, trebuie să știm și ocaziile în care îi încălțăm.

De exemplu, dacă pantofii sunt din piele strălucitoare și în culori neutre, este clar că sunt potriviți pentru întâlnire formale; modelele în culori mai izbitoare sunt ideale pentru ținutele informale și lejere.

Pantofi Oxford pentru birou

Pantofii Oxford sunt accesoriul ideal pentru orice ținută office, mai ales dacă ne plac foarte mult costumele. Acești pantofi se combină foarte bine cu o pereche de pantaloni strâmți și o jachetă. Pentru cele mai îndrăznețe dintre noi, este recomandată combinarea pantofilor Oxford cu o rochie și cu o fustă. Pentru păstrarea părții feminine în cazul acestei combinații, nu trebuie să lipsească bijuteriile și un machiaj suav și adecvat pentru birou.

pantofi oxford

Se pot combina acești pantofi cu fuste lejere, rochii și pantaloni. Dacă ne place să purtăm blugi, îi putem combina cu pantofi Oxford pentru a crea o ținută originală și comodă. Ideal ar fi ca unul din articolele vestimentare să aibă imprimeu, deorece acești pantofi scot în evidență modelul celorlalte articole vestimentare.

Una din ținutele casual cele mai izbitoare cu acest tip de pantofi este cea romantică. Putem combina pantofii Oxford cu o fustă cu imprimeu floral, o bluză albă cu detalii delicate, o centură pentru evidențierea siluetei, o jachetă vintage și o poșetă mică.

pantofi oxford dama

Vă plac pantofii Oxford? Ați purtat până acum astfel de pantofi? Dacă încă nu ați reușit acest lucru până acum, vă recomand să vă achiziționați o pereche pantofi de acest tip. Pe lângă faptul că sunt comozi și îi puteți purta chiar și la fustă sau rochii, sunt și foarte la modă.

pantofi oxford negru cu alb

Cu astfel de pantofi le putem da mult stil ținutelor noastre în acest an, de aceea nu trebuie să lipsească din garderoba noastră. Așadar, vă sfătuiesc să începeți o sesiune de shopping, care cu siguranță va fi una extrem de interesantă.

pantofi stil oxford