Cum să purtăm mocasinii

Mocasinii sunt la modă. Aceștia reprezintă tipul de încălțăminte folosit întotdeauna de bărbați, dar care a început să fie folosit și de femei. Cu ajutorul mocasinilor se creează imaginea unei femei casual, moderne. În acest articol vă voi da câteva idei despre cum se pot purta mocasinii.

Mocasini+ blugi

Una din cele mai simple modalități de a combina mocasinii este cu o pereche de blugi skinny, pentru a scoate în evidență formele feminine și foarte sexy. Gândiți-vă la faptul că mocasinii reprezintă un tip de încălțăminte masculină, de aceea este important să se contrasteze masculinitatea cu articole vestimentare feminine, care să scoată în evidență formele corpului. Făcând o astfel de alegere veți reuși să creați o ținută actuală, informală și la modă.

mocasini+blugi

Mocasini+pantaloni skinny+sacou

O ținută perfectă pentru birou este formată dintr-o pereche de pantaloni skinny, un sacou și o pereche de mocasini. Va fi o ținută mai sobră. Puteți înlocui pantaloni cu o pereche de blugi închisă la culoare sau o pereche de pantaloni eleganți. Secretul acestei combinații stă în alegerea unor pantaloni până la gleznă, pentru a scoate în evidență mocasinii.

 

mocasini-pantaloni-sacouMocasini+pantaloni scurți

O opțiune mai trendy ca cea anterioară este alegerea unei cămăși sau bluze elegante, a unui sacou și a unor pantaloni scurți. Această ținută se poate combina perfect cu mocasini. Va fi o ținută foarte sexy, având în vedere că vă veți lăsa la vedere picioarele. În această perioadă de iarnă, puteți opta pentru niște ciorapi transparenți sau de culoarea pielii.  Această ținută o puteți accesoriza cu o geantă maxi de mână, care va fi accesoriul ideal pentru o astfel de ținută. Pantalonii pe care vi-i alegeți nu trebuie să fie foarte scurți, pentru a fi și masculini și feminini în același timp.

mocasini+pantaloni scurti

Mocasini+ fustă+șosete lungi

O idee foarte la modă este purtarea unei fuste cu șosete lungi care ajung mai sus de genunchi sau mai jos de genunchi. Acest stil amintește de uniformele școlare și este o tendință care a câștigat teren. O astfel de ținută se poate combina cu o pereche de mocasini sau pantofi Oxford, care vă vor da un aer inocent.

mocasini+fusta+sosete

Mocasini+pelerină

O ținută foarte frumoasă și la modă este care are în componența sa, mocasinii și pelerina. Pelerina, acel articol vestimentar pe care l-au folosit bunicile noastre, este din nou la modă, dar într-un stil mult mai modern. Este un articol vestimentar perfect pentru orice ocazie. Pelerina poate fi purtată foarte bine cu o pereche de blugi skinny și o pereche de mocasini. Astfel, vă veți crea o ținută foarte avangardinstă și actuală. Dacă veți participa la o petrecere ce are loc seara, puteți opta pentru o pereche pantaloni mai sobri sau o pereche de pantaloni scurți, care vor da un aer aparte stilului vostru.

 

mocasini+pelerina

Mocasini+ rochie scurtă

Combinarea unor mocasini cu rochie scurtă este, de asemenea, o idee minunată. Veți reuși să amestecați partea feminină cu cea masculină într-o singură ținută. În acest caz, cea mai bună opțiune să vă alegeți o pereche de ciorapi transparenți sau de culoarea pielii. Puteți să vă alegeți și ciorapi colorați, pentru a vă crea o ținută în stilul anilor ’80, foarte amuzantă. Accesoriul ideal pentru această ținută este o pălărie cu bor larg. Vă va da un aer sofisticat și modern.

mocasini+rochie scurta