Cum să combinăm cu fusta cu franjuri

Se poartă din nou franjurii! Îi putem întâlni pe diverse articole precum genți, fuste sau veste. Pentru a ști cum se poate combina o fustă cu franjuri, mai întâi trebuie luat în calcul culoarea articolelor vestimentare: nu este același lucru combinarea unei fuste negre cu combinarea unei fuste mov. De aceea, în acest articol voi vorbi despre cum să combinăm o fustă cu franjuri.

Fustă cu franjuri+ cizme înalte

În general, fustele cu franjuri sunt fuste mini lungi până deasupra genunchiului, așa că pot fi combinate cu niște cizme înalte care vor da o notă country ținutei. Va fi o ținută tipic americană. Cum bine se știe, franjurii dau o notă rock ținutei care poate fi formată din articolele ce amintesc de lumea country: pălăriile cu bor larg sau cizmele înalte sunt opțiuni ideale pentru crearea unei astfel de ținute.
fusta cu franjuri+cizme inalte

Fustă cu frajuri+articole vestimentare informale

Pentru crearea unei ținute street style, se poate combina o fustă cu franjuri cu articole vestimentare informale și cu tentă sport. De exemplu, o jachetă în stil militar va contrasta cu tenta glam a fustei, transformând-o într-un articol vestimentar urban, perfect pentru purtat pe stradă. De asemenea, este foarte interesantă combinația dintre o fustă cu franjuri și un tricou larg cu mânecă scurtă, pentru a crea o ținută urbană și cosmopolită.

fusta franjuri+articole informale

Fustă cu frajuri+ o bluză de mătase

O tentă glam și foarte sofisticată o dau bluzele de mătase combinate cu fuste cu franjuri. Trucul pentru crearea unei ținute sofisticate este alegerea unei bluze de mătase largi, care trebuie băgată în fustă; în acest fel silueta va putea fi scoasă în evidență. Va fi o ținută foarte elegantă.

fusta franjuri+bluza matase

Fustă cu franjuri+ bluză cu fundă la gât

În timpul zilei ne putem bucura de o ținută comodă, dacă alegem o fustă cu franjuri și o bluză cu fundă la gât. O astfel de ținută este potrivită, atât pentru o plimbare prin oraș, cât și pentru birou. Pentru a părea mai înalte este indicat să alegem o fustă cu franjuri cu talia înaltă și lungă până la genunchi. În ceea ce privește încălțămintea, putem alege o pereche de mocasini. Vom fi elegante, fără a renunța la comoditate. Ne putem completa ținuta cu o geantă, care să nu știrbească din personalitatea fustei.

fusta franjuri+bluza cu funda

Fustă cu franjuri+ cămașă albă clasică

O altă opțiune va fi combinarea unei fuste cu franjuri cu o cămașă albă. Cu o astfel de combinație niciodată nu putem da greș. Fusta cu franjuri poate fi de culoarea neagră. Pentru a da ținutei o pată de culoare, ne putem încălța cu o pereche de pantofi roșii.

rochie cu franjuri+camasa alba

Fustă cu frajuri+ sacou

De asemenea, fusta cu franjuri poate fi foarte bine combinată cu un sacou (culoarea acestui articol vestimentar va depinde de nuanța fustei). Pentru crearea unei ținute feminine, nu este necesar decât de un tricou alb ce va fi băgat în fustă. În acest fel ne vom pune în evidență formele. Pe tricou vom îmbrăca un sacou și astfel ne vom crea o ținută modernă și foarte sofisticată.

fusta franjuri+ sacou

După cum se poate observa, există diverse opțiuni interesante. Vă sfătuiesc ca în acest an să le încercați, pentru a vedea care vă place mai mult.