Îmbrăcăminte pentru ski

Vă place să schiați? V-ați dori să vă bucurați de cât mai mult zăpadă. Recunosc că și mie mi-ar plăcea, dar anul acesta e cam scumpă la vedere. Există însă destul destinații pentru toate buzunarele, unde se poate schia. De aceea în acest articol vreau să vă vă vorbesc despre îmbrăcămintea pentru ski. Dacă iubiți sportul de iarnă, cu siguranță sunteți în căutarea unor haine care să vă protejeze de frig. Însă trebuie să știți că atunci când vă uitați după îmbrăcăminte de ski, nu trebuie să țineți cont doar de funcționalitatea ei, ci și de stilul ei. În cele ce urmează vă voi da exemple de astfel de îmbrăcăminte.

Frigul  nu este incompatibil cu bunul gust, un lucru care nu a trecut neobservat de către firme, care au creat îmbrăcăminte specială pentru un altfel de sport.

Cu ani în urmă, dacă vroiați să petreceți un sfârșit de săptămâni la ski, știați că îmbrăcăminte pentru ski găseați la firmele specializate pe confecționarea articolelor de îmbrăcăminte ce vă protejau de frig. Însă în majaritatea cazurilor aceste firme nu ofereau produse foarte atractive. Sigur vă vin în minte salopetele dintr-o singură piesă cu centură, deloc feminine.
Anii au trecut, iar acum au apărut articole vestimentare moderne, care se aseamănă mai mult cu îmbrăcămintea de zi cu zi decât cu cea sport. Astfel, nu mai trebuie să renunțați la funcția sa principală. Este vorba de jachete strâmte cu croială feminină, pantaloni strâmți care se aseamănă cu pantalonii tip leggings sau cu blugii care se află în toate garderobele femeilor. De asemenea, există accesorii cu blană care vă pot proteja foarte bine de frig.

pantaloni ski

geaca ski

 Și, deși temperaturile joase cer o garderobă completă, nu este necesar să vă îmbrăcați foarte gros. Aceasta este una din cele mai comune erori. Dacă vă veți îmbrăca cu trei pulovere nu vă va fi mai cald, ci veți transpira mai mult și veți îngheța. Cel mai indicat este să vă alegeți următoarele lucruri: tricou termic, o căciulă de lână care să vă protejeze frig și o haină prin care nu va trece vântul.
caciula lana
În ceea ce privește încălțămintea, puteți alege o pereche de cizme Ugg îmblănite. Nu uitați că nu toate modelele sunt impermeabile, iar zăpada poate poata pielea întoarsă. Atunci când vă achiziționați o pereche de cizme informați-vă cu privire la întreținerea lor. Există firme care au și produse de curățare a încălțămintei.
cizme ski
Dacă nu sunteți sigure cu privire la ținută. Vă este greu să vă creați una, vă puteți inspira de la celebrități. Acestea vor fi cel bun ghid al vostru.
look ski celebritati
look ski brooke shields
look ski camilla sparv
look ski kate moss
Ce ținută vă inspiră? Care vă place mai mult? Fiecare vedetă are un stil înnăscut, ce le face unice. Ochelarii Camillei Sparv, cizmele lui Brooke Shields, ținuta complet neagră a lui Kate Moss, sunt câteva elemente care vă pot inspira.

Celebritățile știu exact ce  ținută să aleagă pentru ski. Ele optează pentru o ținută modernă și practică, fără a renunța la stil. În ultimii ani, majoritatea aleg ținute negre sau albe, în timp ce acum câțiva ani se purtau culori mai vesele și mai izbitoare.