Cum se poate combina culoarea verde pin

Toate femeile știu să combine culori clasice atunci când aleg o ținută de zi cu zi. Articolele vestimentare albe, negre, gri sau albastre sunt mult mai ușor de combinat cu alte articole sau cu accesorii de altă culoare. În schimb, alte culori precum este verde pin, este mai dificil de combinat, dar nu și imposibil. În acest articol vă voi da câteva idei de combinare a culorii verde pin.

Verde pin este o culoare nu foarte des utilizată. Există puține articole vestimentare de această culoare, deși este o culoare foarte frumoasă și la modă în acest sezon.

Culorile clasice: cele mai bune aliate

Modalitatea cea mai simplă de include un articol vestimentar sau un acccesoriu verde pin într-o ținută, este combinarea sa  cu culori și nuanțe mai neutre, adică, cu alb, negreu și gri. Puteți alege o cămașă, pulover, pantalon sau fustă verde pin. Această culoarea atât de naturală va da o pată de culoare ținutei voastre în culori clasice. O altă modalitate de include această culoare în ținutele voastre este prin intermediul accesoriilor. După cum se poate observa în ultima imagine de mai jos, geanta și eșarfa de culoare verde pin dau personalitate și culoarea ținutei simple și atât de gri. Care din aceste combinații vă place mai mult?

tinute verde pin

Culoarea verde pin se poate combina și cu…

Dacă faceți parte dintre acele femei cărora le place să riște puțin atunci când își aleg ținutele, puteți opta pentru alte combinații de culori mai îndrăznețe. Marsala, bleumarin, portocaliu sau maro, sunt, de asemenea, culori foarte potrivite ce pot fi combinate cu verde pin. În prima fotografie, accesoriile marsala și verzi dau personalitate unei ținute monocolore negre care este la modă. Este o ținută potrivită pentru mers la o întâlnire sau chiar la birou.

Cămașa în carouri verzi-albastre este una foarte frumoasă. Vouă cum vi se pare? Dacă vreți să riscați încă puțin, combinați niște pantaloni verde pin cu un sacou de culoare portocalie. Astfel vă veți crea o ținută originală și foarte la modă. Dacă din contră, ceea ce căutați este o ținută simplă și informală, încercați să combinați o pereche de blugi cu un pulover verde pin. Acestei ținutei îi puteți da o tentă maro cu ajutorul unei jachete și a unei genți. Astfel, vă veți crea o ținută simplă, naturală cu care nu veți da greș.

tinuta verde pin

După cum se poate observa, deși este o culoare dificil de combinat, dacă alegeți culorile potrivite, puteți crea ținute foarte chic și cu mult stil. Fiind o culoare la modă în acest sezon, vă recomand să faceți loc în garderoba voastră a unor articole vestimentare de această culoare. Nu trebuie să ezitați să le purtați, deoarece după cum ați văzut, se pot combina foarte bine cu culori neutre. De asemenea, vă puteți alege o bluză verde pin pe care să o combinați cu o pereche de pantaloni imprimați sau cu pereche de pantaloni nude. Vă veți crea o ținută foarte frumoasă, comodă și în pas cu moda. E ținuta perfectă  care vă poate ajuta să vă puneți în valoare feminitatea.

top verde pino

top-verde-pin