Cum să combinăm cizmele în stil militar

Cizmele în stil militar sunt la modă în această perioadă. Se pot purta cu blugi, pantaloni scurți, rochii…există posibilități infinite. De aceea, în acest articol vreau să vorbesc despre cum putem să combinăm cizmele în stil militar.

Cizme în stil militar cu pantaloni scurți

Una din combinațiile cele mai la modă sunt cizmele în stil militar cu pantalonii scurți, în special pentru o ținută de zi, informală. Nimeni nu a spus că pantalonii scurți sunt doar pentru vară. În funcție de perioada anului, se pot purta cu sau fără ciorapi, dar întotdeauna se vor combina foarte bine cu cizmele în stil militar. Putem alege între o pereche de pantaloni scurți de blugi, pantaloni scurți în stil militar, de piele, largi…

cizme militare+pantaloni scurti

Cizme în stil militar cu rochie

Un alt articol vestimentar ideal de combinat cu cizmele în stil militar este rochia scurtă. Cu ajutorul ei vom crea o ținută atrăgătoare, pe care o putem purta la diferite evenimente. Rochia este bine să fie lungă până la genunchi, puțin mai sus sau mai jos. O putem combina cu jachetă în zilele mai reci. Rochia poate fi cu imprimeu sau simplă, dar întotdeauna nuanțele acesteia trebuie să fie în acord cu culoarea cizmelor.

 

cizme militare+rochie

Ținută militară completă

Dacă căutăm o ținută îndrăzneață, putem opta pentru o ținută militară completă. În afară de cizme va trebui să alegem articol vestimentare în același stil. Va fi necesar să alegem o jachetă de culoare verde militar sau kaki și niște blugi sau pantaloni în nuanțe similare, în contrast cu un tricou clasic.

tinuta militara completa

Cizme în stil militar cu un sacou sau un blazer

Dacă ne dorim o ținută casual cu care să mergem și la birou, putem combina cizmele în stil militar cu un sacou sau cu un blazer. Atât cu pantaloni scurți, blugi, rochii…jachetele cu o astfel de croială ne vor avantaja mult și ne vor da o notă elegantă care va contrasta cu rebeliunea cizmelor militare. Deși sacourile din toate garderobele noastre sunt de obicei negre, putem opta pentru orice altă culoare, precum și pentru un blazer cu imprimeu care este la modă.

cizme militare+ sacou

Cizme în stil militar cu leggings

De asemenea, putem opta pentru combinarea cizmelor în stil militar cu o pereche de leggings, pe care îi putem băga în cizme. Dacă vrem, îi putem combina cu șosete groase. Putem alege o pereche de leggings simpli, dar putem alege și o pereche imprimați (mai ales cu imprimeu etnic) pentru a crea un stil foarte interesant împreună cu cizmele militare. Ați îndrăzni să faceți o astfel de combinație? Eu recunosc că aș îndrăzni o astfel de combinație, deoarece consider că este o combinație genială.

cizme militare+ leggings

După cum se poate observa, există diverse modalități de combinare a cizmelor în stil militar. Sunt combinații foarte frumoase, cu mult stil, la care putem apela în diferite ocazii. De aceea cizmele în stil militar cred că nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră.

Și nu doar ele nu ar trebui să lipsească din garderoba noastră, ci și cizmele cu franjuri. Despre cum se pot combina puteți afla din articolul despre cum să asortezi cizmele cu franjuri.