Cum se poartă pantalonii palazzo

Pantalonii palazzo, care au epociile sale aurii acum câteva decade, au revenit. Acești pantaloni cu aer ușor evazați și talie înaltă sunt din nou la modă și au început să apară din nou prin magazine.  Dar  cum se poartă oare pantalonii palazzo? Vă voi spune în acest articol. 

Pantalonii palazzo sunt perfecți pentru crearea unei ținute foarte chic. Sunt genul de pantaloni care nu se demodează niciodată. Se pot include, atât în ținute zi. cât și de seară.

Katherine Herpburn îi purta prin anii ’40 ( și a fost una din femeile cele mai atrăgătoare și elegante din acea epocă) și multe actrițe au început să-i poarte din nou prin anii ’70.

pantaloni palazzo stil 70

Acest tip de pantaloni sunt potriviți mai ales pentru femeile înalte, deși nici femeile scunde nu trebuie să renunțe complet la ei. Acestea pot purta pantaloni palazzo simpli (trebuie să evite pantalonii palazzo cu imprimeuri) cu pantofi cu toc. Nu trebuie să renunțe niciodată la pantofii cu toc.

Cea mai bună modalitate de a-i purta este prin combinarea cu articol vestimentar simplu. Se poate opta pentru cămăși simple și culori neutre, pentru a distrage atenția de pantalonii palazzo. Folosirea de culori neutre permite crearea de combinații între două culori clasice, precum alb și negru. Astfel, se pot crea ținute elegante.

pantaloni palazzo eleganti

Dacă se dorește recrearea unei ținute foarte chic pe care le purtau femeile din anii ’40, trebuie combinați pantalonii palazzo cu o cămașă de satin. O cămașă înnodată în față este perfectă pentru astfel de pantaloni.

Unul din elementele fundamentale în ceea ce privește pantalonii palazzo este înălțimea. Persoana care optează pentru pantaloni palazzo, trebuie să țină cont de acest lucru. Aceștia trebuie să îi ajungă până în talie întotdeauna.

pantaloni palazzo talie inalta

În ceea ce privește lungimea, această chestiune ține de gustul fiecărei persoane. Unele bloggerițe de fashion și experte în modă optează pentru pantaloni palazzo până la gleznă, deși adevărul e că cei acoperă pantoful sunt mult mai eleganți și cu ajutorul se pot crea ținute mai chic. Nu trebuie însă exagerat cu lungimea, deoarece există riscul de-a călca pe pantaloni.

Pantalonii palazzo trebuie combinați cu pantofi cu toc înalt pentru crea o siluetă subțire și elegantă. Deși pantofii nu văd (pantalonii palazzo îi acoperă), schimbă forma mersului și poziția picioarelor.

pantaloni palazzo cu pantofi toc

 

În ceea ce privește accesoriile potrivite pentru o ținută cu pantaloni palazzo, este mai bine să se opteze pentru accesorii minimaliste. Trebuie jucat cu volumele și alese genți mici. Acești pantaloni se pot combina și cu un colier frumos sau cu niște buze într-o culoare intensă, dacă se optează pentru o ținută albă.

pantaloni palazzo cu accesorii

În culori sobre sau tari, lejeri și comozi, pantalonii palazzo reprezintă un articol vestimentar cu stil și cu personalitate. Sunt genul de pantaloni care merită să facă parte din garderoba noastră. Fiind pantaloni care pot fi purtați pe timpul zilei, ei pot fi folosiți pentru a crea ținute interesante potrivite pentru birou. De asemenea, po fi purtați și la o cină romantică sau un eveniment special. Sunt pantalonii care ne pot scoate din încurcătură, atunci când nu știm ce ținută să alegem, pentru a fi chic.