Cum alegi lenjeria intimă potrivită

Trebuie să mergi la o petrecere? Ți-ai ales deja ținuta potrivită pentru petrecerea la care trebuie să mergi? Ai o ținută foarte frumoasă pentru nunta, cocktail, dar nu știi ce lenjerie intimă să alegi pentru această ținută? Nu-ți fă probleme. Pentru a-ți putea alege lenjeria intimă potrivită pentru petrecerea la care vei participa, este suficient să ții cont de cele câteva sfaturi pe care ți le voi da în cele ce urmează. Vei arăta perfect. 

trucuri lenjerie intima

Probabil de fiecare dată când vezi un covor roșu, le invidiezi pe actrițele, câtărețele, modelele care poartă rochii incredibile. Trebuie să știți că au corp tonifiat, în multe cazuri cheia unui look perfect este o lenjerie intimă de calitate care scoate în evidență cea mai frumoasă parte a corpului.

Sutiene cu croială specială, chiloți push-up, ciorapi modelatori, burtiere. Lenjeria pentru pentru ocazie este diversă, dar pentru a o achiziționa trebuie ținut cont de tipul de rochie sau costum pe care îl vei purta și vrei să-l porți.

chiloti push-up hm

 

De exemplu, dacă rochia ta are umeri și/sau o parte a spatelui descoperită, cel mai indicat este să alegi un sutien cu bretele transparente sau fără bretele. Apoi, trebuie să probezi rochia pentru a vedea dacă te poți mișca comod și că pieptul este bine strâns (indiferent dacă sutientul este cu efect push-up sau nu).

sutien fara bretele hm

Dacă rochia are un decolteu generos, una din cele mai bune soluții este sutienul de tip balconette chiar și cu efect push-up, dar fără să fie prea ostentativ. Nu uita că nu trebuie să exagerezi. Ceea ce este ostentativ nu este și frumos.

sutien balconette hm

În cazul în care îți alegi o rochie cu decolteu în V ai nevoie de un tip special de sutien. Este vorba de un sutien mai decoltat, cu un V între cupe, care se încheie la piept. Dacă este halter, în plus față de cel anterior, bretelele trebuie să se închidă la gât, într-o formă delicată și discretă.

Pentru o rochie tip sirenă, poți opta pentru burtiere, pantaloni care strâng șoldurile și subțiază silueta, body-uri modelatoare. Sunt confecționate din bande elastice care modelează burta sau spatele. Unele burtiere au clame care se prind de sutien și se transformă într-o singură piesă, pentru a nu se deplasa.

body modelator

Dacă nu îndrăznești să porți niciunul din aceste articole de lenjerie și preferi ceva mai simplu și comod, întotdeauna poți alege ciorapii modelatori, care strâng burta și talia, subțiază picioarele și, în unele cazuri, ridică și rotunjește partea posterioară.

ciorapi modelatori

După cum poți observa, există diverse trucuri pentru ca la petrecere să ai o siluetă de invidiat. Datorită acestor trucuri poți arăta așa cum îți dorești în rochia pe care ți-ai ales-o. Sunt trucuri foarte simple, la îndemâna oricărei femei. Pentru a le pune în aplicare nu trebui decât să începi o sesiune de cumpărături. Vei vedea că în magazine vei găsi o gamă variate de astfel de articole de lenjerie intimă cu ajutorul cărora vei reuți să arăți incredibil. Îți recomand să nu eziți să folosești astfel de trucuri. Vei vedea că nu vei regreta dacă le vei apela la ele.