Întotdeauna vedem modele slabe în revistele de modă care arată extrem de încrezătoare în timp ce demonstrează tendințele de îmbrăcăminte noi. Pare ca nu poti arata decat daca corpul tau are “proportiile perfecte”.

Noi, vrem să vă convingem că puteți arăta minunat și frumos, indiferent de mărimea hainei.

1. Căutați dimensiunea potrivită

Alegerea dimensiunii greșite este cel mai rău lucru pe care îl puteți face și va face figura dvs. sa nu arate asa bine. Acest lucru este valabil mai ales pentru blugi. Nu cumpărați blugi mai mici. Nimeni nu va vedea dimensiunea de pe etichetă. Jeansul care este prea skinny vă va face părțile strâmte și burta sa arate neatragator.

2. Încercați cu talie înaltă

Din fericire pentru noi toți, blugi cu talie joasă, pantalonii și fustele nu mai sunt la modă. Pantelonii cu talie mijlocie sau înaltă sunt în prezent în tendinte. Astfel de blugi accentuează perfect cele mai bune părți din figura dvs. și ascund orice deficiență a taliei.

3. Culoarea contează

Jeansii în albastru inchis clasic, fara accente de culoare sau alte culori, face silueta vizual mai subtire. În plus, astfel de blugi nu sunt doar un element esențial al dulapului care merg bine cu orice alte haine, dar ei arata, de asemenea, foarte elegant și șic.

4. Fiti creative cu straturi și texturi

Alegeți cămăși, pulovere, blazere și jachete care se încadrează la mijlocul șoldurilor. Acest lucru vă va ajuta să vă echilibrați silueta. Nu vă fie teamă să folosiți accesorii și să jucați cu texturi diferite. Acest lucru poate fi benefic doar pentru că va ascunde orice neajunsuri. Cardigane, pelerine și kimono-uri sunt articole de îmbrăcăminte foarte elegante, care vă vor face să aratati cel mai bine.

5. Accentuați-vă talia

Nu e de mirare că o formă de clepsidră este considerată a fi cea mai feminină și atractivă silueta. Pentru a obține proporțiile potrivite ale părților superioare și inferioare ale corpului, încercați să accentuați linia taliei. Pentru cei care preferă un stil clasic, centurile sunt cea mai bună soluție.

6. Alegeți încălțămintea potrivită

Pantofii cu toc, cizmele sau cizmele peste genunchi creează un “aspect greu”. Alegeți încălțămintea elegantă în culori neutre sau alegeți o culoare care este la fel ca nuanta blugilor. Evitați încălțămintea care arată masiv si cu o mulțime de curele.