Genți

Sezonul de primăvară este aici, și doamnele din întreaga lume se pregătesc deja în mod activ să-l salute. Trebuie să alegem nu numai rochii și pantofi, dar, de asemenea, genți. Ce accesorii pentru femei sunt în vogă acum, și decor și culori se poartă în acest sezon? Am adunat cele mai interesante și creative tendințe de genți pentru primăvara!

1. Genți gonflabile

Designerii au prezentat genți gonflabile pentru vară. Modelele voluminoase cu o curea de umăr și accesorii cum ar fi plicuri și clutch-uri sunt binevenite.

genti gonflabile

2. Minimalism

Genți mici cu minimum de decor sunt o opțiune perfectă pentru fetele care iubesc un look simplu și elegant. Aceste accesorii pot fi purtate în mână, pe un lanț și chiar și pe gât.

genti minimaliste

3. Umor în detaliu

Poate tendința cea mai neașteptată și îndrăzneață este o geantă în forme amuzante. În această primăvară, puteți purta accesorii în formă de albină, tort, pisică, chiar șiradio.

genti detalii amuzante genti detalii

4. Franjuri

Franjurile sunt clasate pe locurile fruntașe în lumea modei și au rămas relevante mai multe sezoane la rând. În 2016, designerii recomandă să acordăm o atenție deosebită modelelor cu franjuri viu colorate, nuanțelor metalice și tonurilor reci.

genti franjuri

5. Genți cu mâner

O tendință proaspătă în această primăvară este un mâner în formă de inele. Ele pot fi realizate din metal, lemn sau piele, mari sau mici. Ideea este de a purta geanta confortabil.

genti inel

6. O geantă brățară

Unii designeri au decis să scape complet de mânere și au oferit deținătorilor o curea specială și brățară. Acest lucru este ideal pentru cei cărora le place să se plimbe cu genți mobile, clutch-uri și genți plic.

genti bratara

7. Genți maxi

Acest accesoriu poate fi folosit pentru a purta machiaj, documente, precum și achizițiile de la magazine. Acum, printre altele, gențile foarte spațioase și mari sunt la modă.

genti mxi

În acest an, gențile neobișnuite sunt la vârf de popularitate, iar noi pur și simplu nu puteam să nu acordăm atenție genților de amuzante și creative care sunt realizate în formă de brânză, pâine, prăjituri și alte produse comestibile. Ar trebui să vedeți cu siguranță acest lucru!