Ce pantofi sunt la modă primăvara

Experții de modă spun că fetele vor trebui să uite de modestie și stil clasic în acest an. Îndrăzneala, originalitatea și strălucirea în tendințele de încălțăminte vin în față. Astăzi află la ce ar trebui să acordăm o atenție deosebită.

1. Balerini

Designerii au revenit la balerinii care au fost populari acum câteva sezoane. De data aceasta, ei sunt foarte asemănători cu pantofii originali pe care o balerină îi poartă pe scenă. Acestea diferă doar în decor – de exemplu, broderie sau curele masive.

balerini

2. Platforme masive

Designerii au decis să se întoarcă la platformele solide, care a fost atât de populare în anii ’90! Acum sunt învelite în satin, catifea, latex și chiar piele, și sunt decorate suplimentar cu flori voluminoase și știfturi.

platforme

3. Sandale

Împreună cu decor abundent, asprimea deliberată vine în prim-plan. În acest mod extraordinar, experți de modă au decis să sublinieze frumusețea feminină, care, spre deosebire de pantofii grosolani, va ieși în evidență în mod clar.

platforme

4. Pantofi cu vârf ascuțit și toc jos

Cele mai importante branduri de modă sunt convinse că femeia modernă are nevoie de pantofi confortabili. Prin urmare, acestea oferă reintroduc tocul jos, oferind echilibru. În același timp, degetul de la picior trebuie să fie subliniat, dar nu foarte mult timp. Designerii cred că acest tip de încălțăminte poate sublinia sexualitatea și face imaginea dramatică.

varf ascutit

5. Ritmul Latino

Mulți designeri de încălțăminte au fost inspirați pentru a crea încălțăminte neobișnuită, nu numai de balet, ci și de dansuri latino-americane. De exemplu, colecțiile celor mai multe case de modă sunt dotate cu sandale confortabile pe tocuri medii, bogat decorate cu paiete, strasuri, și detalii argintii. O simplă privire este suficientă pentru a vedea similitudinile cu pantofii purtați de dansatorii din America Latină.

latino

În 2016, designerii se concentrează pe confort, forme neobișnuite și culori strălucitoare, dar nu toate dintre ele împărtășesc același punct de vedere. Unii designeri, în scopul de ieși în evidență, vin cu pantofi foarte creativi, dar extrem de inconfortabili.

moda moda- moda-s pantofi tendinte2017