Trucuri pentru a nu folosi mereu aceleași haine

Dacă faceți parte dintre femeile care, deși au diverse bluze, pantaloni sau rochii, întotdeauna folosesc aceeași îmbrăcăminte, atunci acest articol este pentru voi. 

De multe ori ne place atât de mult un articol vestimentar încât îl folosim des. Toți își dau seama că îl repetăm des și că șifonierul nostru este cam dezorganizat, încât nu găsim ce vrem și ne îmbrăcăm cu aceleași lucruri. Dacă vi se întâmplă acest lucru, stați liniștite, notați-vă aceste trucuri, pentru a nu vă mai îmbrăca mereu cu aceleași haine. 

O manieră eficientă de nu repeta îmbrăcămintea este să vă organizați strategic articolele vestimentare în șifonier. Dacă sunteți dezordonate, străduiți-vă să faceți ordine. Ordinea este cheia. După ce v-ați aranjat îmbrăcămintea, puteți avea o mai bună panoramă a articolelor vestimentare pe care le aveți.

Un truc important este să le organizați pe clase: bluze pe de o parte, jachete pe de altă parte, pantaloni în altă parte, etc., sau pe culori. Astfel, veți ști ce aveți și ce folosiți mai frecvent.

Clothes hang

Puneți un suport de umerașe și rotiți-l

O altă formă utilă de a nu folosi mereu aceeași îmbrăcăminte este să vă organizați șifonierul pe ținute. Astfel, veți economisi timp, și veți putea anticipa cu să combinați bine ținutele și ce ținută nu ați purtat.

Pentru ca această strategie să funcționeze, trebuie rotite ținutele, adică, dacă într-o zi ați combinat o bluză cu un pantalon, săptămânile următoare folosiți aceeași bluză dar cu o fustă, de exemplu. Interesant este să vă jucați cu piesele din garderobă, pentru a nu le repeta și a fi fashion.

suport-umerase

Acest lucru vă va ajuta să folosiți îmbrăcăminte diferită. Trebuie însă să le combinați bine și să săriți peste ordine în cazul în care evenimentul la care mergeți o cere. Nu uitați că trebuie să vă îmbrăcați în funcție de ocazie.

ordinarea-hainelor-in-sifonier

Folosiți accesorii

Accesoriile sunt cheia ascunderii faptului că repetați îmbrăcămintea, deoarece, când le purtăm obișnuiesc să fie în centrul atenției. De aceea, când știți că folosiți ceva foarte des-adăugați un accesoriu și că veți ascunde foarte bine faptul că v-ați îmbrăcat cu aceleași haine. Ținuta va avea un aer nou.

Nu purtați des articole izbitoare și ușor de reținut

Dacă aveți o bluză într-o culoare intensă care vă place foarte mult sau o jachetă cu pene care atrage atenția oriunde mergeți, încercați să nu le purtați prea des

Este evident că lumea își amintește mai repede de îmbrăcămintea izbitoare. Tuturor ni s-a întâmplat să ne placă un articol vestimentar și să nu vrem să renunțăm la el. Este de înțeles, dar nu trebuie abuzat de el, dacă ne putem îmbrăca cu altceva.

Vă identificați cu femeile care în ciuda faptului că au diferite articole vestimentare mereu se îmbrăca cu aceleași lucruri?