Cum se poate combina o fustă de blugi

Tuturor ne este foarte ușor să combinăm niște blugi, foarte versatili și ideali pentru orice tip de ocazie. Se întâmplă același lucru cu fustele de blugi? Adevărul este că se pot crea o mulțime de ținute geniale cu o fustă de blugi, atât pentru ocaziile formale, cât și pentru cele informale. În acest articol vă voi da câteva sfaturi despre combinarea unei fuste de blugi. 

 

Informal vs formal?

Cu ajutorul unei fuste de blugi se pot crea diverse combinații, atât informale, cât și formale. O ținută de zi cu zi nu va fi la fel cu cea pentru un eveniment formal. Și stilul între zi și seară va varia.

Astfel, cu o singură fustă, se pot realiza o mulțime de combinații. De exemplu, se poate opta pentru cămăși și bluze pentru ocazii mai formale, niște pantofi frumoși cu toc și un sacou. În schimb, dacă combnați fusta de blugi cu un tricou mai casual și cizme sau pantofi plați, vă veți crea o ținută genială de zi cu zi.

fusta blugi informala

 Fustă de blugi lungă sau scurtă?

Lungimea fustei variază în funcție de diverși factori.  Pe lângă ocazie, va influența mult și forma corpului, atunci când trebuie aleasă fusta de blugi potrivită. De exemplu, pentru femeile înalte, se recomandă fustele creion mai jos de genunchi, în timp ce pentru cele mai mici de statură vor potrivite cele mai sus de genunchi. Articolul de sus va trebui să fie mai larg sau se poate alege un tricou mai strâmt, în funcție de siluetă. Fustele de blugi permit diverse combinații.

fusta blugi lunga+scurta

Cu ce culori se poate combina cu o fustă de blugi?

Fustele de blugi pot varia în ceea ce privește nuanța sau culoarea, de exemplu, în funcție de perioada anului. În timp ce pe perioada verii se poartă nuanțele de blugi mai deschise, iarna se poate opta pentru fuste de blugi albastru închis sau gri și begre.

 

Adevărul este că materialul de blugi sau denim se combină cu toate culorile și imprimeurile. Astfel, se poate combina o fustă de blugi cu tricouri simple de orice culoare vreți sau cu un articole vestimentare imprimate.

culori fusta blugi

Cu tocuri sau fără tocuri?

Combinarea unei fuste de blugi cu o pereche de pantoi cu toc depinde de mulți factori. Pe lângă tipul evenimentului-având în vedere că în cazul celor formale întotdeauna trebuie purtați pantoii cu toc, de asemenea, trebuie ținut cont de locul unde mergeți, câte ore va trebui să petreceți în picioare, cât de mult rezistați pe tocuri.

Dacă știți dinainte că că nu vă veți simți comod cu tocuri, optați pentru pantofi plați care se combină cu fusta de blugi. Puteți opta chiar și pentru pantofi sport. Există și opțiunea de a folosi ambele variante. Când obosiți pe tocuri, vă puteți schimba cu pantofii plați.

După cum se poate observa, fusta de blugi se poate combina cu diverse articole interesante. Dacă încă nu aveți în garderoba voastră o fustă de blugi, vă recomand să vă achiziționați una, și să încercați faceți combinații chic. Nu uitați că denimul este modă în acest sezon!

fusta blugi+tocuri