Cum porţi puloverele în funcţie de forma corpului tău

Când vine vorba de articolele vestimentare, există o regulă simplă ce se aplică mereu şi anume: toate trebuie alese în funcţie de forma corpului tău. Iar aici ne referim chiar la toate piesele vestimentare, de la rochii şi pantaloni, până la pulovere şi bluze. Tocmai de aceea, în acest material o să-ţi explicăm cum să alegi puloverele la modă din această toamnă, astfel încât să te avantajeze. Pentru că un model de pulover nu va veni la fel unei fete scunde ca unei fete mai înalte, de exemplu, iar diferenţa trebuie ştiută de o adevărată fashion girl. Dar hai să vedem despre ce e vorba.

pulover de toamna

Pentru fetele scunde

Poartă pulovere mulate. Ştim foarte bine că cele mai la modă modele sunt cele lărguţe, însă, din păcate, pentru silueta ta acelea nu se potrivesc la fel de bine. Iar o idee bună ar mai fi să porţi pantaloni skinny cu talie înaltă cu pulovere scurte. Sau pulovere scurte în talie cu fuste cu cloş scurte.

Pentru fetele înalte

Poartă o helancă. A revenit în tendințe și se poartă pe sub un sacou cochet. Reprezintă totodată și o modalitate de a-ți acoperi gâtul.

 

Pentru fetele cu silueta în formă de măr

Cel mai bine ți se potrivește un cardigan care se leagă în talie cu un cordon.

Pentru fetele cu silueta în formă de pară

Evită pulovere supradimensionate, pentru că nu ți se potrivesc!

Pentru fetele cu umerii laţi

Alegeți pulovere lejere, mai ales la baza gâtului.
imprimeuri tribale