Cum să te îmbraci ca să pari mai tânără

Nouă, femeilor ne place să ne menținem tinere și din acest motiv ne îngrijim zi de zi. Există factori care contribuie la crearea unei imagini mai tinere. Articolele vestimentare au puterea de a ajuta o femeie să se îmbrace într-un stil modern și actual, și să pară, fie mai tânără, fie mai în vârstă. Cu ajutorul unor trucuri simple este posibil să pari mai tânără și să arăți extraordinar.

1.Dacă dorim să avem un aspect modern și să părem mai tinere și mai atractive, trebuie să facem câteva schimbări în ceea ce privește stilul vestimentar. Pentru a putea părea mai tinere, trebuie să ne actualizăm garderoba. Nu trebuie să renunțăm la toată vestimentația și să ne cumpărăm alta nouă. Este nevoie doar să renunțăm la lucruri vechi care nu ne mai avantajează și nu mai sunt la modă, și să le înlocuim cu unele mai actuale.

2. Este indicat să ne ne uităm pe paginile web și cataloagele de modă pentru a ști exact ce articole vestimentare sunt în tendințe. Astfel ne putem face o idee cu privire la următorul nostru stil vestimentar. Există haine pe care le poartă tinerii și care ne pot veni și nouă. Nu există impedimente pentru a ne îmbrăca la modă și a găsi îmbrăcăminte care să ne facă să părem mai tinere.

3. Trebuie să ne scoatem în evidență partea noastră cea mai atractivă, și să încercăm să purtăm articole vestimentare noi, culori și accesorii interesante. Trebuie să fim atente însă la combinațiile pe care le facem. În general nu există nicio problemă cu hainele, ci cu modul în care le combinăm. Din acest motiv, este bine să cerem sfaturi celorlalți care se pricep, atunci când mergem la cumpărături.

4. Există articolele vestimentare care ne ajută să părem mai tinere. Iată câteva dintre acele articole:

Blugii

Blugii nu pot lipsi din garderoba noastră dacă ne dorim să avem un aspect mai tineresc și mai fresh. Putem alege un model care să se scoată în evidență silueta.

blugi 2015

Pantaloni skinny

Pantalonii skinny sunt la modă și există tot felul de culori, inclusiv negru. Sunt culori elegante și sofisticate.

pantaloni skinny

Rochii și fuste

Rochiile și fustele deasupra genunchiului ne vor ajuta să părem mai tinere. Modelele 3/4 ne vor face să părem mai în vârstă decât suntem.

rochie deasupra genunchiului

Tricouri imprimate

Tricourile imprimate pot fi foarte bine combinate cu fuste sau pantaloni simple. Astfel, ne vom putea crea o ținută modernă.

tricou imprimat

Accesorii

Ne putem accesoriza ținutele cu accesorii tinerești. Putem înlocui gențile cu model clasic cu altele mai moderne într-o culoare în tendințe. Bijuteriile aurii sau cele argintii sunt potrivite pentru fi combinate cu ținuta noastră.

geanta moderna

5. Dacă vrem să părem mai tinere, trebuie să ne îmbrăcăm potrivit formei corpului nostru. Este indicat să să ne scoatem în evidență calitățile fizice și să ne disimulăm imperfecțiunile. Avem oportunitatea de a scoate în evidență silueta prin alegerea unei lenjerii intime  și a unor articole vestimentare potrivite.

6.  Pentru a părea mai tinere cu ajutorul hainelor nu este necesar să purtăm haine prea scurte, strâmte sau transparente. Cel mai este ca hainele să fie elegante și senzuale, dar nu vulgare.