Tendințe manichiură: manichiura curcubeu

Știți că până acum, ne-am uitat întotdeauna la spectacolele de modă de podium pentru inspirație, pentru a vă oferi idei despre noi modalități de a vă revigora aspectul atunci când vine un nou sezon. Am vorbit despre tendințele de păr și machiaj pentru primăvara și cum am putea să uităm de unghii?

A fost ceva mai greu decât de obicei să prezentăm raportul nostru de tendințe obișnuit, genul în care discutăm despre ce culori sunt la modă … Pentru că am văzut cu adevărat tot felul de culori în spectacolele de modă! Deci, suntem aici cu o provocare: creați o manichiură curcubeu.

În funcție de nivelul dvs. de expertiză, puteți alege versiunea care vă convine cel mai bine: de la întregul spectru de culori al Manish Arora, până la versiunile prietenoase ale Thom Browne și Philipp Plein, fiecare unghie într-o culoare diferită. Dacă sunteți profesioniști, puteți adăuga pietre sau texturi neobișnuite, la fel ca și Kenzo și Gareth Pugh, sau vă puteți juca cu modele mai ușoare, cum ar fi Jeremy Scott și Antonio Marras. Ceea ce contează, în principiu, este să nu optați pentru un look monocrom. Distrează-te cu manichiura și nu-ți face griji dacă se potrivește cu îmbrăcămintea – curcubeul funcționează cu orice!