Cum se poartă colierele la modă din această toamnă

Analizând moda urbană, poate ai observat că se poartă colierele din metal, cristale, mărgele, așezate la baza gâtului. De mici sau de mari dimensiuni. Colorate sau din materialele care imită aurul sau argintul. Sunt printre cele mai în vogă accesorii de acest gen, alături de eșarfe, în această toamnă. Însă, înainte de a te grăbi să cumperi din magazine toate colierele care-ți ies în cale, mai bine te-ai gândi cum le-ai putea asorta cu hainele pe care le ai în garderobă, astfel încât să faci investiții cât mai inteligente. Tocmai de aceea, în acest material, vom discuta despre aceste modele de coliere, care poartă și denumirea de „chokere”.

Câteva lucruri despre aceste coliere la modă

În primul rând, dacă arunci o privire pe mai toate site-urile de fashion, vei vedea că aceste coliere sunt la mare căutare.

Principalul scop al acestor accesorii este să te ajute să ieși în evidență și să transformi o ținută banală, într-una cochetă. Mare atenție însă cum alegi colierele! Multe dintre ele ruginesc după ceva timp, mai ales dacă iau contact cu apa. De aceea, îți recomandăm să investeși în unele mai de calitate, care să reziste vreme îndelungată.modele coliere

Contează și unde alegi să porți un astfel de colier. Pentru birou sau facultate, îți recomandăm moldele mai simple, mai discrete (așadar, cu cât mai puține zorzoane și pietre sclipitoare), pe când, în oraș, poți opta pentru colierele XXL, care să te ajute să te faci imediat remarcată.

Cel mai bine este să porți acest tip de accesoriu cu haine cât mai simple: o rochie neagră, o bluză simplă. Odată ce apar imprimeurile, lucrurile devin mai complicate. Niciodată nu asorta aceste coliere cu imprimeuri stil animal print pentru a nu părea ca și cum ai fi optat pentru un look ieftin.

Dacă ai ales pentru un eveniment o rochie decoltată, un astfel de colier este un must. Dar este important să-l combini corespunzător pentru a nu încălca regulile de asortare.

coliere purtate de vedete

În cazul în care nu știai, chokorele pot fi considerale elemente retro și se vor purta și în 2016.

Însă nu exagera! Este foarte important să-ți dozezi corespunzător celelate accesorii, atunci când porți chockerele pentru a nu semăna cu un pom de Crăciun.

coliere