Ce să porți să pari mai înaltă

Îmbrăcămintea este un element care în funcție de cum îl folosim, ne pooate ajuta să ne potenţăm punctele forte şi să ni le corectăm pe cele slabe, pentru a fi mai atrăgătoare Alegând bine articolele vestimentare şi combinându-le corect, putem părea mai slabe, mai tinere, etc. Concret, în acest articol îţi voi spune câteva trucuri foarte utile despre cum ce să porţi să pari înaltă.

Ţinută monocromatică şi culori închise

Ţinutele monocromatice sunt ideale de purtat atunci când vrei să pari mai înaltă, deoarece creează un efect optic care alungeşte şi subţiază silueta. În plus, acest tip de ţinute în prezent, fac parte dintre ultimele tendinţe. Dacă vrei să aaccentuezi efectul şi să pari mai înaltă, alege culori închise precum negru, gri, bleumarin, maro sau verde petrol. Nu înseamnă că tot timpul va trebui să porţi aceste culori, le poţi rezerva pentru anumite ocazii, în care vei vrea să-ţi subţiezi silueta.

total look femeie inalta

Articole vestimentare fără prea mult volum

Atât purtarea de multe articole vestimentare suprapuse, cât şi cu mult volum, vor face ca silueta ta să pară mai mare şi, în acelaşi timp, vei părea mai scundă. Sunt de preferat articolele vestimentare strâmte pe corp, dar verificând în orice moment, dacă îmbrăcămintea strâmtă te avantajează sau nu. Este vorba de căutarea unui echilibru. Trebuie să porţi articole vestimentare care să te facă să pari mai înaltă şi atrăgătoare în acelaşi timp.

articole fara volum

Dungi verticale

Un truc foarte valoros este purtatea de articole vestimentare cu dungi verticale. Sunt excelente, mai ales, pentru crearea unei ţinute diplomatice foarte elegante şi stilate. Cu cât dungile vor fi mai subţiri, cu atât mai slabă va arăta silueta, mai ales, în partea superioară. Aşa că, nu ezita să incluzi în garderoba ta un blazer, o cămaşă sau o bluză cu dungi verticale de ce culoare vrei. Renunţă definitiv la dungile orizontale, fiindcă te vor face să pari mai scundă.

dungi verticale femei inalte

Decolteu în V

Rochiile, cămăşile, tricourile sau vestele cu decolteu în V  sunt articole vestimentare care, de asemenea, potenţează efectul vizual verical şi te ajută să pari mai înaltă. Profiă de acest truc, mai ales, în cazul rochiilor de seară. Ţinuta ta va fi mai senzuală şi feminină cu un decolteu mai sugestiv.

decolteu v femei inalte

Pantaloni şi fuste

Dintre toate modelele de pantaloni din magazine, cei mai potriviţi sunt cei drepţi şi skinny, care sunt şi la modă. Renunţă la pantalonii capri lungi până la jumătatea piciorului, fiindcă picioarele vor părea mai scurte şi şoldurile mai late. Pe de altă parte, cea mai bună opţiune în cazul fustelor o reprezintă cele deasupra genunchiului. Vei reuşi ca picioarele tale să pară mai lungi, subţiind la maxim silueta.

pantaloni drepti femei inalte

Haine de exterior

Hainele de exterior te pot ajuta să pari mai zveltă, slabă şi înaltă. Sunt ideale hainele cambrate pe talie, croială prinţesă şi cu nasturi. Aceştia din urrmă, deşi sunt elemente mici, vor crea o linie optică verticală care alungeşte partea superioară a corpului, favorizând înălţimea ta.

haine exterior femei inalte

Încălţăminte

Şi, bineînţeles, nişte frumoşi pantofi cu toc vor fi aliaţii tăi cei mai buni, pentru a părea mai înaltă. Dacă vrei să fii comodă şi să pari mai înaltă fără să se observe, poţi recurge la tocurile interioare ce sunt ascunse sub şabloane. Aceasta este o alternativă excelentă, pentru a păşi sigură pe tine şi a-ţi subţia silueta.

pantofi toc femei inalte