O bluză romantică pentru o vară romantică

Există femei car adoră rochiile, dar există și femei care preferă bluzele. În această vară s-ar putea spune că bluzele sunt din nou la modă, în special cele romantice tip Laura Ingalls.

 Este suficient să aruncăm o privire prin magazinele low cost din orice colț al lumii, pentru a ne da seama că bluzele lejere, cu volane, umeri goi,  dantelă, nuanțe suave se află peste tot. Acest stil de bluză este simplă, deloc pretențioasă dar modernă. Este ceea ce este și nu pretinde a fi mai mult decât ceea ce vedem: simplitate, naturalețe și un oarecare romantism curat în versiunea secolului XXL. Dar este frumoasă și ne face feminină.

Cum putem purta o astfel de bluză? Cu bermude, cu pantaloni scurți de blugi, cu blugi stil boyfriend sau blugi cu diferite rupturi…Adevărul e că nu s-ar potrivi foarte bine cu fustă. Datorită modului în care sunt croite, aceste bluze trebuie combinate cu ceva mai strâmt pe corp și cu talia joasă (în cazul în care nu suntem mai înalte de 1,75 și părem ca un model de pe podium).

Bluzele pentru picnic reprezintă un articol vestimentar clasic de vară și de zi. Și, în general aceste bluze se poartă ziua, în special cele din denim. Dacă avem una asemănătoare modelului alb, mult mai elegantă și mai fină, adevărul e că o putem transforma într-o bluză de seară combinând-o cu pantaloni tip leggings negri sau cu o fustă creion de aceeași culoare și sandale plate sau stiletto. Stilul minimalist merge bine cu o bluză albă, dar nu cu altfel de bluze. Acest stil este cel mai comun și cotidian. Este cel care primează această vară în magazine.

top alb zara

Dantela de bumbac și ghipura, de asemenea, sunt protagoniste. Vom găsi multe bluze dintr-un astfel de material. Ambele tipuri de dantelă sunt sinonime cu feminitatea. Ghipura, din termenul franțuzesc guipure, este un fel de dantelă cu ochiuri largi care este de obicei folosită pentru a împodobi diverse articole vestimentare elegante (bluze, fuste, pantaloni, rochii). Cu secole în urmă în Flandra, Irlanda, Veneția și în diferite colțuri ale Franței existau specialialiști în această țesătură delicată deși acum, aproape orice, vine din China.

Culorile acestor bluze divine sunt culorile verii. Minunat ar fi ca , atunci când purtâm astfel de bluze să avem pielea bronzată. Astfel nuanțele suave ne vor scoate în evidență și mai mult trăsăturile. Toate modelele pe care am ales să le prezint sunt de la firma Zara. Sunt articole vestimentare accesibile pentru buzunarul nostru. Sunt articole vestimentare care se pot găsi în magazinul online al acestei firmei. Bluza cu umerii goi din denim deschis costă 29, 95 euro, iar bluza cu bretele subțiri bleu ciel cu dantelă delicată la decolteu și la bordura de jos este  mai scumpă. Este de in și costă 50 de euro.

Acestea sunt doar câteva modele, în magazinul online al firmei Zara, foarte romantice. Sunt modele care ne vor ajuta să se creăm ținute foarte frumoase în această vară. Cu ele vom putea atrage toată atenția asupra noastră. Iată și imagini cu bluzele despre care v-am vorbit și nu numai.

bluza zara

 

top romantic zara

 

top in zara

 

 

top patchwork zara

 

top umar descoperit zara