Nunțile boho-chic

Este timpul pentru nunți, și tendința este mireasa boho-chic.

Ce înseamnă BOHO-CHIC?

Cuvântul boho se referă la stilul vieții bohémien, liber și neconformist. Sensul a evoluat în domeniul modei și, de-a lungul timpului, a adus și conotații hippie și țigănești. Mireasa boho-chic, interpretează acest stil într-o cheie romantică, elegantă și ușor retro.

CÂND ESTE RECOMANDATĂ O NUNTĂ BOHO-CHIC?

Stilul boho are o atracție puternică față de natură și aer liber. Prin urmare, este ideală ca toate aceste căsătorii să aibă loc primăvara, vara, chiar și toamna, în aer liber. Stilul și decorațiunile vor country și informale: fețe de masă, flori sălbatice și lumânări.

ROCHIA DE MIREASĂ BOHO-CHIC

În general, rochia de mireasă trebuie să fie coerentă cu contextul în care este sărbătorită nunta. Prin urmare, în acest caz sunt interzise trenele lungi de nuntă și fustele largi. Mireasa boho-chic poate alege o rochie de epocă sau o rochie în stilul anilor ’70 cu linii feminine. Materialele sunt ușoare și au dantelă.

COAFURA PENTRU O MIREASĂ BOHO-CHIC

Părul urmează stilul romantic și natural al rochiei: lăsat liber sau în coadă împletită. Cocurile sunt, de asemenea, frumoase, dar numitorul comun este naturalețea: părul nu este niciodată prea strâns. Elementele inevitabile sunt panglici și flori în păr.

PANTOFI DE MIREASĂ BOHO-CHIC

Înapoi la natură, stilul informal și recursul hippie sugerează sandale cu talpă joasă. Desigur, pantofii cu talpă joasă nu sunt pentru toți: dacă aveți nevoie de câțiva cm suplimentari (nu doare niciodată, mai ales cu o rochie lungă), alegeți pantofii cu un stil de epocă, ca cel al lui Kate Moss.