Ținute perfecte pentru o nuntă de primăvară

Întotdeauna am considerat primăvara ca un sezon al renașterii naturii, și cu tot romantismul care are loc, nu este o surpriză faptul ca nunțile sunt populare în timpul acestui sezon. Astfel, posibilitatea de a fi oaspete la o nuntă de primăvară – sau două, sau cinci – este complet inevitabilă.

Dar, odată cu ideile noastre de ținute pentru nuntă care se întind de departe și dincolo de natura tradițională albă, devine din ce în ce mai greu să venim cu o ținută grozavă. Nu te poți baza pe rochia neagră preferată pentru totdeauna. Și, în plus, nunțile de primăvară au de obicei nevoie de o atmosferă diferită și, prin urmare, un alt fel de simț al ținutei.

Am adunat toate temele tipice pentru o nuntă de primăvară și am venit cu aceste idei de ținută moderne pe care te poți baza!

Minimalist elegant

Acest stil este perfect pentru persoanele care doresc un aspect minimalist și elegant. Mergi pe haine care sunt simple în croitorie, dar sunt, evident, bine structurate. Culorile luminoase sunt excelente pentru acest tip de costum de nuntă, deoarece subliniază minimalismul aspectului.

inuta nunta nunta

Foarte romantic

Aceasta este pentru cei care doresc ceva romantic și proaspăt. Dantela și detaliile mici florale sunt minunate pentru a fi încorporate în acest tip de aspect, deoarece aceste detalii sunt adesea percepute ca fiind romantice.

ochie stil romantic

Rochii florale

Aveți libertatea de a alege rochii luminoase și îndrăznețe tipărite, care vor fi potrivite în locul nunții. Doar amintiți-vă să nu umbriți mireasa la nunta ei.

moda ochii 2017

Stil boem

Unele cupluri ar dori să aibă o nuntă pe plajă și să experimenteze senzația de nuntă boemă. Pentru aceasta, puteți opta pentru un imprimeu boem într-o rochie maxi.

ochie boho rochie maxi

Standarde oficiale

Unele femei ar dori în mod natural să rămână la aspectul tradițional al rochiilor lungi și cocktail-urilor. Cu toate acestea, tot trebuie să luați în considerare tema culorilor nunții, dacă are una. Dacă nu, rămâneți la rochii pastelate sau de culoare deschisă.

formala oda